Breaking News

Zvonuri

Noi 15, 2012

# Săgeata unui alt ales local nu pricepe că a pariat pe o mârţoagă. Ameţit de cine ştie ce promisiuni, săgeată financiară “săgetează” de zor nişte zone care îl vor duce probabil la pieire. Că vorba aia. Orice cal ajunge gloabă, dar nu orice cal a fost şi armăsar.
# Apropiata unui distins domn nu mai ştie cum să-şi întindă antenele pentru a prinde cât mai multe detalii despre „protejatul” său, astfel încât să ştie cum să se poziţioneze într-o eventuală reconstrucţie politică. Protejatul nu ştie însă că duduia mai „cântă” şi la o altă masă. Mare Ţi-e grădina Ta Doamne.
# Zilele trecute s-a căutat de zor un şef la Tarom. Şi tocmai din Dâmboviţa. Cel mai bun ar fi putut fi un consilier judeţean care este foarte bun la dirijat… avioane. Păcat că nu s-a concretizat, atunci când a fost sunat de către un mare baştan de la Bucureşti.
# Un pesedist expirat îşi bate gura de pomană peste tot, indicând apariţia unui Elene Udrea de Dâmboviţa. Nu ştim la cine se referă, dar cu siguranţa nu se va ridica la nivelul Elenei Udrea de Pleşcoi.

Zvonuri

Despre autor

Informatie in curs de actualizare