Breaking News

Candidatul Valentin Calcan nu va avea linişte până nu rezolvă problemele judeţului

Noi 23, 2012


Care sunt obiectivele dumneavoastră pentru următorul mandat?
V.C.: Obiectivele mele sunt structurate pe două direcţii: infrastructură şi locuri de muncă. În ceea ce priveşte infrastructura, voi susţine trei proiecte importante. Este vorba despre proiectul privind lărgirea la 4 benzi a DN 71 Bâldana-Târgovişte, lărgirea la 4 benzi a drumului Bâldana-Titu-Găeşti şi modernizarea DN 1 A Crevedia-Corneşti. În acelaşi timp, voi susţine continuarea asfaltării drumurilor judeţene şi comunale prin parteneriate între Consiliul Judeţean şi consiliile locale. Totodată, pledez pentru atragerea investiţiilor care să genereze noi locuri de muncă.
Care ar fi principalele trei probleme identificate în localităţile Colegiului 3 Senat?
V.C.: Prima ar fi necesitatea unui număr mai mare de locuri de muncă. Apoi, este vorba despre nevoia redeschiderii Spitalului de la Titu şi continuarea programului de sprijin pentru micii agricultori. Sunt principalele probleme cu care se confruntă comunităţile locale din această zonă şi care trebuie rezolvate.
Ce strategie abordaţi în contextul în care oamenii s-au săturat de vorbe şi promisiuni şi au aşteptări mari de la clasa politică?
V.C.: Este foarte simplu: le explic oamenilor foarte limpede ce doreşte USL să facă, în cazul în care, pe 9 decembrie, câştigă o majoritate consistentă în Parlament, care să susţină formarea unui nou Guvern, în frunte cu Victor Ponta.
Care este mesajul dumneavoastră pentru electorat?
V.C.: Să aibă încredere în Victor Ponta, care a dovedit, într-un timp scurt, că este un om care face ceea ce promite. Sunt convins că, prin votul din 9 decembrie, îi vom asigura un nou mandat care va însemna stabilitate pe toate planurile: politic, economic şi social. De această stabilitate este nevoie pentru a reuşi să reîncepem atragerea investiţiilor, nu numai în colegiul meu şi în judeţul Dâmboviţa, ci în toată ţara.

Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare