Breaking News

Cu o complicitate ruşinoasă faţă de cetăţeni a primarului Boriga, miliţianul local Gheorghe Dinu a dus în derizoriu o instituţie care ar trebuie să ofere siguranţă cetăţenilor

Noi 23, 2012

Este privită cu neîncredere de majoritatea târgoviştenilor, sătui de patrulele şleampăde care-şi pierd vremea în umbra parcurilor ori aroganţa comunitarilor ce au copiat în special apucăturile rele ale colegilor de la Poliţia Rutieră, alături de care acţionează, sau mai bine zis fac pândă în echipe, pe raza municipiului. Şi dacă o forţă menită să asigure un plus de siguranţă cetăţenilor a ajuns să fie privită ca un balast, o povară pentru bugetul local, dacă baza materială, în special mijloacele auto din dotare, este folosită mai mult în alte scopuri decât acelea oficiale, este meritul indiscutabil al directorului Gheorghe Dinu, colonel în rezervă îmbătrânit în rele, care şi-a conservat apucăturile de miliţian.

Curriculum vitae…

Gheorghe Dinu este un personaj cunoscut în Dâmboviţa, ba chiar dincolo de graniţele judeţului, prin Buzău, Ilfov şi Bucureşti, pe unde a dat ţepe de milioane şi milioane de euro prin intermediul firmelor fantomă pe care le coordona. Chiar dacă studiile economice îi lipsesc din C.V., Gheorghe Dinu s-a dovedit a fi doctor în economia subterană, existând mari suspiciuni de prejudiciere a statul cu milioane de euro, prin neplata TVA şi a impozitului pe profit. De aici şi interesul DNA, pentru a descâlci afacerile oneroase ale firmelor în care Dinu şi ceilalţi membri ai familiei sale erau acţionari majoritari. Cu o asemenea experienţă, care a sărit şi-n ochii procurorilor, başca proastele apucături dinainte de ’89, a fost floare la ureche pentru directorul Dinu să-şi aservească complet Poliţia Locală Târgovişte, să o transforme în rău, după chipul şi asemănarea sa. Cu agenţi prost plătiţi şi neechipaţi corespunzător, care nu îşi primesc la timp salariile de mizerie şi celelalte drepturi şi care nu mai au niciun chef să se expună aproape degeaba.

Greva de avertisment – frecţie la un picior de lemn

Exasperaţi de lipsuri, sătui de umilinţe, agenţii Poliţiei Locale Târgovişte au organizat o grevă de avertisment şi ameninţă cu greva generală. Sunt nemulţumiţi, pe bună dreptate, că muncesc, în stradă, pe 5-600 lei pe lună în timp ce piloşii, protejaţii managerului Dinu, au câştiguri mult mai substanţiale, pentru unicul risc de a-şi toci fundurile stând degeaba prin birourile călduţe.

Excursii în Ungaria şi aiurea, cu maşina din dotare

Plătitorii de taxe şi impozite din Târgovişte mai trebuie să ştie şi de plimbările pe care şeriful Dinu le face pe banii lor. Deşi e putred de bogat, n-a pregetat să facă o excursie în Ungaria, să vadă cursa de Formula 1 de pe circuitul Hungaroring, cu maşina de serviciu. De, jeepanul său de multe zeci de mii de euro, achiziţionat în condiţii discutabile, consumă al dracului de mult combustibil. Şi asta ca să nu mai punem la socoteală zecile şi sutele de curse, aproape cotidiene, făcute tot în interes personal.
Tot ca mostre de management marca Gheorghe Dinu, a tăiat şi a spânzurat când s-au făcut restructurări, pentru a putea efectua apoi angajări pe ochi frumoşi, deşi posturile erau blocate.
A reuşit să pună cruce până şi site-ului instituţiei, înfiinţat mulţumită unui proiect european.

Director şi de televiziune…

Dincolo de excrocherii şi abuzuri, Gheorghe Dinu a ajuns de pomină ca patron şi director onorific de televiziune, căruia angajaţii i-au pupat mâna şi chelia, pentru că ne-a dat o pâine – cum se confesau bieţii oameni, în haiosul filmuleţ postat pe Youtube. Imagini memorabile care arată un pensionar nătâng, care pişă ochii atins în coarda sensibilă. O altă faţă a acestui ins veros, care a sifonat miliarde din banii publici. Dar asta e altă poveste, pe care o lăsăm pentru un număr viitor.
Dar toate aceste năzbâtii nu ar fi fost posibile fără acordul tacit al primrului Boriga care asistat cu o complicitate ruşionaă făţă de cetăţeni la mascaradele puse în scenă de către marele şef al Poliţiei Locale, aflate în subordinea actualului primar. Dar despre asta şi alte fapte ale cuplului în alte ediţii.

Mădălina Bogdan

Administrație

Despre autor

Informatie in curs de actualizare