Breaking News

Fiind convinşi că vor fi ajutaţi ca să rezolve problemele comunităţilor Primarii susţin candidaţii USL

Noi 15, 2012

 

“Sunt competenţi. Sunt ok candidaturile. Nu-i cunosc foarte bine. Nu am avut până acum tangenţe cu ei. Am putea face proiecte pentru mediu sau să le dezvoltăm pe cele existente, cum este cel legat de staţiunea balneoclimaterică, finanţat cu bani europeni, deoarece avem surse de sare neexploatate aşa cum trebuie. Locuitorilor le spun că ar trebui să iasă la vot, să se gândească de cine avem nevoie, cine poate să ne sprijine”.

Adriean Budoiu – Fieni

“Pe domnul Leo Badea îl cunosc de mulţi ani. Este un om deosebit, care a dovedit profesional ceea ce poate. Noi suntem prieteni. Chiar dacă el candidează din partea USL şi eu sunt de la ARD, nu pot să fiu lipsit de caracter, cum sunt foarte mulţi politicieni, care uită de unde au plecat. Este un candidat deosebit. Profesional, este bun, serios, un contracandidat redutabil pentru candidatul din partea ARD, domnul Bolchiş.
Parlamentarul se ocupă să facă legi bune pentru ţară. Asta este misiunea lui. Eu nu am nicio pretenţie de la cine va câştiga acest colegiu, senator sau deputat. Eu vreau să-i fac să participe la aprobarea/adoptarea unor legi bune pentru România, nu să ne facă fel de fel de lucrări care sunt în atribuţiile primarilor. Astea sunt nişte poveşti pentru adormit copiii, dar care, în continuare, sunt bune în campania electorală.
Pentru locuitorii din Fieni, mesajul meu este să aleagă omul care îi va convinge că este mai valoros, care ar putea contribui la transformare, care are idei noi, nu poveşti. Misiunea parlamentarului nu este să facă promisiuni nesimţite. Misiunea lui este să facă legi bune pentru ţară”.

Mircea Ismail – Doiceşti

“Sunt cei mai frumoşi, cei mai deştepţi, cei mai buni. Nu se putea face o alegere mai bună. În primul rând, sunt inteligenţi, titraţi. Doamna Plumb a fost director la o fabrică importantă la Bucureşti, domnul Badea conferenţiar universitar, nu oricine, profesor universitar la Economie. Plus că sunt şi dâmboviţeni, deci sunt cei mai nimeriţi, cunosc problemele judeţului. Chiar am nevoie de sprijin la nivelul localităţii Doiceşti, având în vedere că Termocentrala pică, rămâne cu sechele, vizavi de problemele de mediu. Sunt multe chestiuni legate de mediu şi doamna Plumb este expertă în acest domeniu.
Pe cetăţeni îi rog să voteze cu responsabilitate şi nu se păcălesc dacă dau votul acestor oameni de toată isprava, nişte oameni titraţi, deştepţi, care cunosc problemele judeţului, ale ţării”.

Ion Preda – Brăneşti

“Să candideze. Cel mai bun să câştige! Am proiecte cu care m-ar putea ajuta, iar noi, de asemenea, am putea-o ajuta pe doamna ministru. Am un proiect legat de o instalaţie geotermală la şcoală, depus de vreo doi ani la fondul de mediu, pentru care nu am primit niciun răspuns şi am înţeles că anul viitor ar intra la finanţare. Nu-i cunosc prea bine personal pe niciunul. Nici pe ai noştri de la partid nu-i cunoc prea bine. Asta e. Fiecare cu şansa lui! Pe 9 decembrie, cetăţenii ar trebui să meargă să voteze, este opţiunea fiecăruia. Oricum, e clar cine câştigă colegiul nostru, doamna ministru, aşa că nu-i problemă”.

Petre Dinu – Glodeni

“Este bine. Dacă doamna Plumb e ministru, pe domnul Badea nu-l prea cunosc. Orice comună trebuie să fie ajutată, sunt foarte multe probleme. Nu ştiu ce ar putea să facă doamna ministru. E greu să mă decid ce şi cum în acest moment. Am văzut că faţă de ceilalţi miniştri doamna e mai bătăioasă. Pe 9 decembrie le spun cetăţenilor să meargă la urne şi să-şi dea votul celui care cred dumnealor că merită”.

Dănuţ Bădău – Pucioasa

“Doamna ministru Rovana Plumb are deschidere faţă de problemele comunităţii şi consider că ne putem baza pe sprijinul dânsei la nivelul oraşului Pucioasa. Candidatura lui Leonardo Badea este, de asemenea, potrivită, pentru că are posibilitatea să ne sprijine la nivel judeţean şi local. Amândoi sunt nişte intelectuali de vază, oameni cu o bună pregătire în zona politică şi administrativă, bine cotaţi în mediul politic, social şi profesional. Sunt oameni cu trecere, cu influenţă politică benefică, oameni pe care te poţi baza. Am proiecte în derulare şi în aşteptare pentru care îmi doresc finanţare. Avem nevoie de foarte mult sprijin pentru proiectele pe turism. La nivelul oraşului, sunt sigur că vom câştiga atât deputatul, cât şi senatorul”.

Ion Bătrânu – Comișani

“Fiecare, pe colegiul pe care candidează, atât pentru Senat, cât și pentru Deputați, sunt foarte buni. Mă consult cu consilierii și sunt de acord că sunt doi candidați foarte buni, puternici, deștepți și luptăm pentru ei. Doamna ministru Rovana Plumb, dacă va fi în continuare pe funcție, ne-ar putea sprijini cu proiecte de apă și canalizare, la fel și domnul Leonardo Badea. În ceea ce privește comuna pe care o reprezint, pot spune că are nevoie de susținere. Locuitorilor aș vrea să le transmit să fie alături de primar și de cei doi candidați”.

Stroe Constantin – Şotânga

“Este mai mult decât oportună candidatura domnului Leonardo Badea şi a doamnei Rovana Plumb. Leonardo este foarte bine pregătit profesional, are toate calităţile, iar doamna este o finuţă, este în funcţie şi vă daţi seama că nu oricine ajunge ministru. Nevoile sunt mari, aşteptările sunt mari, mai ales că localitatea noastră are o problematică importantă vizavi de mediu, chiar pe resortul doamnei ministru. Şotânga a fost zonă minieră şi am rămas cu probleme de mediu, pentru că nimeni n-a făcut nimic până în momentul acesta.
Îi îndemn pe alegători să-i voteze cu toată inima şi cu toată încrederea, pentru că alţii mai buni nu văd”.

Maricescu Constantin – Aninoasa

“Despre cei doi am numai păreri bune. Sunt tineri, viguroşi, pregătiţi. Au pregătire profesională, vocaţie. Amândoi, unul mai bun ca celălalt (În ceea ce priveşte proiectele cu care ne-ar putea sprijini cei doi candidaţi). Eu am două proiecte privind Casa Verde, cu panouri solare, încălzire în şcoli şi grădiniţe, respectiv centrul cultural, care au fost aprobate, iar anul viitor vreau să fac decolmatarea, regularizarea, drenarea şanţurilor, alei pietonale şi pentru biciclete pe DN 71, cu legătura Doiceşti şi Târgovişte, canalizare, asfaltare. Cele două proiecte cu Casa Verde au fost aprobate de Ministerul Mediului din 2011 şi tovarăşii de la portocaliu le-au ţinut pe dreapta. S-au deblocat acum şi, săptămâna viitoare, voi primi bani pentru proiectare.
Îi rog din tot sufletul pe cetăţeni să participe cu mic, cu mare, la alegerile din 9 decembrie”.

Constantin Năstase – Răzvad

“Sunt absolut oportune candidaturile doamnei Rovana Plumb şi a domnului Leo Badea. Doamna ministru Rovana Plumb este poate unul dintre puţinii politicieni care pot face foarte multe lucruri bune. Curajul şi hotărârea sunt lucrurile care îi caracterizează pe amândoi.
Ar putea să ne sprijine cu toate proiectele pe care le avem, mai ales că doamna Rovana este un ministru foarte bun, lucru pe care l-a dovedit în perioada aceasta foarte scurtă. Avem un proiect foarte important, canalizarea din Răzvad, apă în Gorgota, regularizarea vâlcelelor, trotuare. Mesajul pentru locuitori referitor la alegerile din 9 decembrie este să aibă toată încrederea că, dacă cei doi vor intra în Parlament, ne vor sprijini cu toate proiectele pe care le avem”.

Nicolae Vărzaru – Ulmi

“Candidaturile celor doi mi se par oportune. Calităţile care îi recomandă pe cei doi sunt experienţa şi capacitatea. În ceea ce priveşte proiectele cu care ne-ar putea sprijini, depind de nevoile noastre, canalizare, drumuri. Merită să fie votaţi de locuitori. Sunt persoane capabile, cu experienţă, cu capacitate, care ne pot fi de folos”.

Emil Drăghici – Vulcana Băi

“În ceea ce priveşte oportunitatea candidaturii celor doi, acest lucru se va dovedi la rezultatul votului. Orice candidat este potrivit dacă partidul îl vrea. Sunt oameni normali, ca oricare alţii. Nu pot să fac o evaluare acum. Proiectele în care avem nevoie de sprijin sunt drumul spre Pietrari, spre Mănăstirea Bunea. Eu, nefiind angajat politic, niciodată nu am avut un mesaj pentru cineva anume, decât pentru mine, personal”.

Constantin Olteanu – Vulcana Pandele

“Mi se par oportune candidaturile celor doi. Doamna Rovana Plumb a fost întotdeauna alături de noi. Domnul Leo Badea este profesor universitar şi un om deosebit, îl cunosc de mai mulţi ani, la fel ca şi pe doamna Plumb, de vreo 6-7 ani.
Avem proiecte de canalizare, infrastructură, asfaltări, pe OG 7 am nişte proiecte neterminate, sunt câteva proiecte cu care ne-ar putea ajuta, pentru că, de patru ani de zile, eu nu am putut să fac nimic în comună, totul mi s-a sistat. Toate proiectele s-au oprit la Consiliul Judeţean. Erau aprobate de doamna ministru Elena Udrea, dar au fost sistate la judeţ. Eu am încredere că cei doi candidaţi mă vor ajuta. Normal că îi rog pe cetăţeni să-i sprijine. Eu chiar fac puţin lobby în acest sens, deoarece altă şansă nu am să dezvolt comuna. Sunt oameni în care am încredere, îi cunosc, ştiu că se ţin de cuvânt, împreună cu domnul preşedinte Ţuţuianu, care este un om deosebit, ne-a ajutat şi ne ajută”.

Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare