Breaking News

Breaking News

Leonardo Badea: ”Consider că vorbele trebuie să fie susţinute de fapte”

Dec 01, 2012


Leonardo Badea se simte pregătit pentru a oferi oamenilor tot ceea ce le-a promis, deşi a recunoscut că este o muncă grea, colegiul pe care îl reprezintă fiind cel mai extins (44 de localităţi) şi având numeroase probleme. De asemenea, el recunoaşte că un avantaj este faptul că o are alături pe Rovana Plumb, iar candidând alături de ea a reuşit să câştige încrederea oamenilor.
De câteva săptămâni, candidatul USL a luat la pas toate localităţile pe care le reprezintă şi a ascultat problemele și nevoile oamenilor, probleme de care Leonardo Badea nu era străin, el cunoscând foarte bine această zonă. Obiectivele principale care sunt vizate pentru această zonă sunt legate de apă, canalizări, drumuri de legătură, probleme de mediu, locuri de muncă.
Însă prioritate are un anumit proiect cu aplicabilitate în nordul județului, care se află primul pe lista de finanțare, acesta făcând referire la Drumul Subcarpatica. Următoarele priorităţi vizează problemele de canalizare la Raciu-Ulmi-Cucuteni-Moţăieni, dar și alimentarea cu apă în Moţăieni-Moroieni-Buciumeni-Pietroşiţa, localităţi în care se lucrează deja cu bani din fondurile europene. Printre investițiile urgente sunt enumerate şi proiecte de mediu cum ar fi staţii de epurare a apelor.
Leonardo Badea este de părere că judeţul nostru este un judeţ care îndeplineşte toate condiţiile pentru a primi finanţări europene, însă nu se grăbeşte să estimeze o dată de finalizare a acestor proiecte până nu va reuşi să primească finanţările, cel mai probabil în 2013.
La ora actuală, Guvernul Ponta nu dispune de un buget propriu, dar din anul 2013 nu va mai exista această problemă.

Andra Dăescu

Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare