Breaking News

Nervi, noroaie şi disconfort într-un oraş… european

Dec 31, 2012

Categorie din care întâlnim însă extrem de rar printre slujbaşii ori şefii Primăriei Târgovişte, efectele acestei adevărate penurii fiind cuantificate zilele acestea și în noroi, mizerie şi disconfort, tot mai greu de suportat de locuitorii municipiului.
Şi exemplul cel mai grăitor în acest sens îl avem în zona de nord a oraşului, brăzdată de şanţuri şi gropi astupate de mântuială în miez de iarnă, după lucrări făcute prost şi în mare grabă la reţele de utilităţi publice. Asta se întâmplă după ce constructorii n-au mişcat un deget vara trecută şi pe străzi care fuseseră reparate cu numai un an în urmă.
Câteva mii de târgovişteni au astfel parte de noroaie mai ceva decât pe uliţele satelor uitate de lume, aşa, ca supliment la mocirla cu care s-au pricopsit după prima ninsoare mai consistentă.
Şi, în nota caracteristică, în timp ce târgoviştenii răbdători şi plătitori de taxe înoată, ori după caz, îşi rup maşinile pe străzile mai cenuşii decât poeziile lui Bacovia, primarul Boriga debitează poveşti despre proiecte europene şi sute de milioane de euro cu uşurinţa unui artizan care înşiră mărgelele pe aţă…

Actualitate

Despre autor

Informatie in curs de actualizare