Breaking News

Patru europarlamentari pentru Rovana Plumb

Dec 01, 2012

Dorind să fie alături de fosta lor colegă, Rovana Plumb, cei patru europarlamentari au dat curs invitaţiei de a participa la o întâlnire cu primarii şi simpatizanţii USL din colegiul nr. 2. Întâlnirea a fost gazduită în oraşul Pucioasa. Rând pe rând, parlamentarii europeni s-au întrecut în a spune cuvinte frumoase la adresa doamnei Plumb, de altfel cuvinte spuse din suflet şi nu din complezenţă. A fost apreciat atât profesionalismul doamnei Plumb, cât şi puterea şi dragostea de ţară, dragostea faţă de semeni. Aprecieri a primit şi Leonardo Badea, considerat un tănăr care a continuat să lupte şi să spere într-un viitor mai bun, care a continuat să creadă în şansa tinerilor în politică şi să militeze pentru asta.

Corina Creţu: Traian Băsescu va fi oligat să respecte Constituţia

În expozeul său, europarlamentarul Corina Creţu a declarat: „Am venit să o ajut pe prietena noastra, Rovana Plumb, care oricând poate fi dată ca exemplu de femeie în politică, care a ştiut să-şi facă treaba ca europarlamentar, care ştie să-şi facă treaba şi ca ministru al Mediului şi va ştii să o facă şi în continuare. Cred că nu mai are nici un sens să vă spun cât de importante sunt aceste alegeri, cât de important este să ne prezentăm cu toţi la vot, pentru a demonstra că USL este principala forţă politică, iar Traian Băsescu să fie obligat să respecte Constituţia. Pentru bunăstare, pentru creştere economică, pentru locuri de muncă, trebuie să milităm pentru o prezenţă mare la vot”.

Daciana Sârbu: Am venit să-mi susţin prietenii

„Am hotărât ca în această campanie să-mi susţin prietenii. Alături de Leo am trăit momente interesante la TSD, momente frumoase, momente mai puţin frumoase. Mă bucur să-l văd astazi candidat cu şanse, gândindu-mă la momentul când visam ca tineri că putem face politică cu răbdre şi într-un mod corect. Acum este candidat şi peste doar putin timp va fi deputat. Alături de Rovana am petrecut timpuri frumoase la Bruxelles. Mi-a părut rău că a plecat, dar înţeleg că face ce-i place. A demonstrat că ştie cum să gestioneze problemele unui minister atât de deficil, cum este Ministerul Mediului. Ştie să se lupte cu urşii, ştie să se lupte şi cu ARD-ul”, a concis europarlamentarul Daciana Sârbu.

Viorica Dăncilă: România a câştigat un ministru foarte bun, pe Rovana Plumb

„Mult timp am venit aici, la Dâmboviţa, ca la mine acasă. Cunosc mulţi primari de aici şi le apreciez munca. Am oportunitatea să vin în campania celei mai bune prietene. Am regretat că a plecat de la Parlamentul European, dar astfel România a câştigat un ministru foarte bun şi Dâmboviţa un deputat de excepţie. Această luptă nu este numai lupta Rovanei şi a lui Leonardo. Este lupta tuturor românilor, care au fost umiliţi, lupta pensionarrilor, lupta tinerilor a căror viitor le-a fost amanetat de regimul PDL. Fiecare dintre noi are responsabilitatea să dea un vot pentru un viitor mai bun. Iar acest lucru se va face şi cu ajutorul Rovanei Plumb şi a lui Leonardo Badea. Trebuie să ieşim învingători în toată ţara!”, a fost mesajul transmis de europarlamentarul Viorica Dăncilă oamenilor din această zonă a Dâmboviţei.

Cătălin Ivan: Este lupta noastră, a tuturor

„Şi eu am fost în campanie electorală, dar nu am crezut în aceea campanie, aşa cum cred în campania aceasta. Şi nu este vorba doar de Rovana Plumb şi Leonardo Badea, ci şi despre voi tinerii, care aţi fost goniţi în afara ţării. Medicii buni au plecat. Absolvenţii de învţământ universitar pleacă peste hotare să-şi câştige traiul. Este vorba de cei care au muncit o viaţă şi despre care Băsescu le-a spus că au pensii nesimţite. Tragedia României este că guvernele lui Traian Băsescu au tăiat orice speraţă de viitor. De aceea, aceasta este bătălia noastră, a tuturor”, a declarat europarlamentarul Cătălin Ivan.

Rovana Plumb: Trebuie să redăm românilor demnitatea naţională

„Traian Băsescu continuă campania electorală şi este un agent electoral care nu ţine seama de principii. Nu face altceva decât să murdărească imaginea României. Este inadmisibil ca un preşedinte al unui stat european, un stat membru NATO, să folosească un limbaj primitiv la adresa şefului guvernului. Trebuie să redăm românilor încrederea şi demnitatea naţională. Şi Europa este alături de noi şi prin vocea principalilor lideri socialişti şi liberali din întreaga Europă.

Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare