Breaking News

Valentin Calcan: ”Pentru stabilitate economică avem nevoie de stabilitate politică”

Dec 01, 2012

Apropierea de oameni şi legăturile strânse cu primarii, pe care le-a dobândit de-a lungul anilor, l-au făcut pe candidat să meargă mai departe și să reprezinte acest colegiu în Senatul României. Valentin Calcan a reuşit să câştige încrederea oamenilor din această zona prin realizările şi promisiunile îndeplinite.
În urma discuţiilor cu oamenii, a descoperit că lipsa locurilor de muncă este problema principală cu care se confruntă majoritatea, iar Valentin Calcan a găsit soluţia pentru a rezolva această dificultate: “Ca să facem locuri de muncă avem nevoie de stabilitate politică. Înseamnă să-l avem pe Victor Ponta prim-ministru cel puţin 4 ani de acum încolo”. Schimbările frecvente care au avut loc în ultima perioadă la nivelul Parlamentului au dus cu timpul la instabilitate politică și ulterior la căderea economiei, problemă care afectează pe toată lumea.
Valentin Calcan susţine totodată că e nevoie de un Parlament puternic, de oameni bine pregătiţi, care ştiu ce au de făcut. Unul dintre aceşti oameni este Victor Ponta, un om care a dovedit că se ţine de cuvânt. Candidatul USL pe Colegiul nr. 3 pune toată baza în oamenii din colegiul său că vor ieşi la vot pe 9 decembrie pentru a reuşi tot ceea ce şi-a propus.

Andra Dăescu

Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare