Breaking News

zvonuri

Ian 28, 2013

Andrei Plumb, europarlamentar?!

# Un zvon a făcut înconjurul judeţului. Cică Andrei Plumb, directorul de campanie al ministrului Rovana Plumb, ar intenţiona să candideze la un post de europarlamentar. Informaţia nu a putut fi verificată, însă se pare că a pus pe jar multă lume. Unii au aplaudat ideea, iar alţii s-au făcut că aplaudă. Vom verifica şi vom vedea exact cât adevăr este în această informaţie importantă pentru Dâmboviţa.

A început returnela

# Cea mai tare informaţie ne-a venit tot despre şpăgarul mărunt care a înţeles să facă returnela. Sub formă de împrumut. Omul nu e prost deloc, însă ceea ce nu înţelege el sau nu crede este că odată „fotogenic”, „fotogenic” râmâi. Poate să facă acum ce ar face, că tot aia e. Dar mai poate avea şanse de revenire dacă este un şpăpar mărunt, dar deştept. Că acum a dat apă la moară calicilor şi guralivilor. Şi e de rău. Aşteptaţi-vă la ce vă aşteptaţi mai puţin.

Multinaţională la Dâmboviţa

# Un fost director de campanie pregăteşte un boom economic în judeţ. Ideea este simplă. Experienţa şi încrederea în faţa capilor decizionali din afară. Totul se va face cu bani privaţi, iar afacerea va veni în sprijinul oamenilor care vor să muncească şi care va aduce cu adevărat bunăstare în Dâmboviţa. Multinaţionala vine în judeţ datorită directorului de campanie respectiv. Deja s-a bătut palma pentru zona unde se va face treaba. Aşteptaţi-vă la ce vă aşteptaţi mai puţin.

Calicul guraliv

Zvonuri

Despre autor

Informatie in curs de actualizare