Breaking News

EXPLOZIV! Legăturile periculoase ale lui Neculaescu în Primăria TÂRGOVISTE! Vezi în curând pe cine va nenoroci personajul nostru combinator!!

Programul lucrărilor efectuate la infrastructura rutieră

Ian 28, 2013

NOTĂ: ATENŢIE! BULETIN RUTIER
1. Sectorul de drum DJ 713 de la DN 71
- Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului este închis circulaţiei publice în perioada de iarnă, având lucrările de reabilitare şi modernizare nefinalizate. Accesul în Platoul Padina se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera.
2. DJ 711A, DN7 – Serdanu – Pitaru – Potlogi – sector restricţionat din punct de vedere al circulaţiei publice deoarece lucrările de modernizare iniţiate în trim. IV 2012 sunt parţial executate, acestea urmând a fi continuate în trim. II 2013.
3. Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări:
- DJ 712 A Gura Bărbuleţu – Râu Alb
- DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera
- DJ 720 A Bucşani – Răţoaia -Mărceşti
- DJ 401A, intersecţie Calea Ferată Mogoşani
- DJ 702 F Puntea de Greci – Răscăeţi
- DJ 611 Petreşti – Vişina Şelaru
Recomandări:
- Circulaţia pe sectoarele de drumuri judeţene cu autovehicule echipate corespunzător perioadei de iarnă.
- Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de teren şi echipate cu dispozitive antiderapante. De asemenea, recomandăm a nu se face deplasări în această zonă în perioadele în care sunt cantităţi importante de precipitaţii sub formă de zăpadă, lapoviţă sau ploaie.
- Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificaţia “drum cu denivelări”, adaptându-se viteza la starea părţii carosabile.
- Evitarea depăşirilor în zonele cu degradări şi realizarea acestora numai cu asigurarea măsurilor de siguranţă rutieră.
- În zonele în care se acţionează cu activităţi specifice de iarnă, se vor respecta semnificaţiile indicatoarelor rutiere şi indicaţiile responsabililor cu dirijarea circulaţiei.
- Detalii privind situaţia sectoarelor amintite se pot obţine de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Tehnică, tel. 0245/207625.

Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare