Breaking News

Programul lucrărilor efectuate la infrastructura rutieră

Ian 28, 2013

NOTĂ: ATENŢIE! BULETIN RUTIER
1. Sectorul de drum DJ 713 de la DN 71
- Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului este închis circulaţiei publice în perioada de iarnă, având lucrările de reabilitare şi modernizare nefinalizate. Accesul în Platoul Padina se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera.
2. DJ 711A, DN7 – Serdanu – Pitaru – Potlogi – sector restricţionat din punct de vedere al circulaţiei publice deoarece lucrările de modernizare iniţiate în trim. IV 2012 sunt parţial executate, acestea urmând a fi continuate în trim. II 2013.
3. Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări:
- DJ 712 A Gura Bărbuleţu – Râu Alb
- DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera
- DJ 720 A Bucşani – Răţoaia -Mărceşti
- DJ 401A, intersecţie Calea Ferată Mogoşani
- DJ 702 F Puntea de Greci – Răscăeţi
- DJ 611 Petreşti – Vişina Şelaru
Recomandări:
- Circulaţia pe sectoarele de drumuri judeţene cu autovehicule echipate corespunzător perioadei de iarnă.
- Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de teren şi echipate cu dispozitive antiderapante. De asemenea, recomandăm a nu se face deplasări în această zonă în perioadele în care sunt cantităţi importante de precipitaţii sub formă de zăpadă, lapoviţă sau ploaie.
- Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificaţia “drum cu denivelări”, adaptându-se viteza la starea părţii carosabile.
- Evitarea depăşirilor în zonele cu degradări şi realizarea acestora numai cu asigurarea măsurilor de siguranţă rutieră.
- În zonele în care se acţionează cu activităţi specifice de iarnă, se vor respecta semnificaţiile indicatoarelor rutiere şi indicaţiile responsabililor cu dirijarea circulaţiei.
- Detalii privind situaţia sectoarelor amintite se pot obţine de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Tehnică, tel. 0245/207625.

Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare