Breaking News

Se filmează comedia „Vampirii ghinioniști”

Ian 07, 2013

Nici nu a început bine anul şi componenţii „Şcolii Micilor Vedete” şi cei ai „Clubului Victorioşilor” și-au și reluat activitatea. Zilele acestea, în mai multe locaţii din judeţul Dâmboviţa, ei filmează pentru comedia „Vampirii ghinionişti” (scenariul şi regia: Victor Mihalache). Pentru aceasta, s-au reunit „victorioşi” din Dâmboviţa, Ialomiţa, Neamţ, Caraş Severin şi din Torak (Serbia). Acesta va fi al doilea film din istoria „Clubului Victorioşilor”, după succesul înregistrat anul trecut cu „Creanga de Aur”.
În paralel, se fac pregătiri pentru o nouă ediţie a „Mini-Festivalului Eminescu”, devenit deja tradiţie în preajma datei de 15 ianuarie şi pentru un inedit spectacol de teatru poetic după volumul „La Lilieci” al lui Marin Sorescu (regia şi selecţia poemelor aparţinând Vioricăi Mihalache).
De asemenea, tinerii şi foarte tinerii artişti „victorioşi” vor răspunde şi anul acesta multor invitaţii sosite din partea unor festivaluri de teatru, umor şi muzică din ţară şi de peste hotare. În plus, vor face deplasări alături de actorii Teatrului „Junior” din Târgovişte şi de Arenele „Junior”, cu care vor realiza un turneu naţional.
Aşadar, pentru „Şcoala Micilor Vedete” şi „Clubul Victorioşilor”, semne bune anul are!…

Actualitate

Despre autor

Informatie in curs de actualizare