Breaking News

Credite pentru crescătorii de porcine

Feb 25, 2013

Potrivit acestor acte adiţionale, APIA emite, la cererea solicitantului, a doua confirmare scrisă – adeverinţă – prin care se atestă că acesta a depus cerere de ajutor pentru Măsura 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor şi, de asemenea, este confirmată suma reprezentând 25% din valoarea sprijinul solicitat, cu condiţia ca valoarea primei adeverinţe eliberate să fie acoperită de valoarea decontului justificativ depus.
Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN S.A. şi Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii garantează 80% din valoarea creditului contractat de fermier.
“Menţionăm că banca are dreptul de a impune, pe lângă o serie de adeverinţe/acte doveditoare necesare dosarului, propriile condiţii de creditare, stabilite de către creditor şi aprobate de către Banca Naţională a României. Aici sunt incluse şi garanţii pe care creditorul le poate solicita din partea beneficiarului. Reafirmăm recomandarea adresată potenţialilor beneficiari să îşi aleagă creditorul numai după un studiu atent al condiţiilor de creditare impuse de fiecare bancă (creditoare), pentru a obţine condiţiile de creditare cele mai avantajoase şi care se potrivesc cel mai bine profilului exploataţiei sale”, ne-a declarat Alexandra Garleanu, director executiv APIA Dâmboviţa.

Actualitate

Despre autor

Informatie in curs de actualizare