Breaking News

Dâmboviţenii vor termocentrala Doiceşti funcţională şi nu la fier vechi

Feb 18, 2013

Noi am vrut să aflăm ce părere au oamenii despre acest subiect, iar aceştia nici nu vor să audă de fier vechi, ba din contră, chiar aspiră la redeschiderea Termocentralei de la Doiceşti. Citiţi mai jos ce au răspuns cetăţenii la întrebarea noastră legată de acest subiect.

Robert Gheorghe, 23 de ani, şofer: ”Părerea mea este că cei de la conducere ar trebui să se hotărască şi să facă ceva cu această termocentrală. Eu cred că ar trebui redeschisă”.

Marian Stoica, 60 de ani, pensionar: ”Nu ştiu ce să mai cred, se spun multe şi se fac uţine. Dacă într-adevăr ar vrea să o redeschidă, ar fi un lucru mare. Tinerii ar avea noi locuri de muncă, iar judeţul nostru ar fi mai prosper”.

Tiberiu Andreescu, 54 de ani, şomer: ”Chiar vor să o redeschidă? Eu nu mai am speranţe în această realizare. Mai uşor le-ar fi să o dea către fier vechi decât să-şi bată ei capul pentru a dezvolta ceva în acest sens”.

Corina Manolache, 22 de ani, studentă: ”Sunt de părere că Termocentrala de la Doiceşti ar trebui redeschisă. S-ar crealocuri de muncă, ceea ce i-ar mulţumi foarte mult pe oameni”.

Valentina Andrei, 43 de ani, funcţionar public: ”Eu, una, nu am mai auzit nimic despre Termocentrala de la Doiceşti de câţiva ani buni. Dar dacă într-adevăr ar vrea să o redeschidă, ar fi foarte bine”.

Alexandru Folea, 32 de ani, operator IT: ”Consider că atât timp cât încă se mai poate face ceva pentru a dezvolta această termocentrală, ar trebui să se facă. Fierul vechi nu este o soluţie, nu este decât o muşamalizare a unor oameni de nimic”.

Viorel Stancu, 42 de ani, taximetrist: ”Eu cred că Termocentrala de la Doiceşti ar trebui redeschisă, dacă se mai poate face ceva în acest sens.

Clara Popescu, 23 de ani, studentă: ”Părerea mea este că Termocentrala ar trebui dezvoltată şi pusă pe picioare de oamenii care au puterea să o facă”.

Carmen Simionescu, 56 de ani, casnică: ”Am auzit despre Termocentrala de la Doiceşti că ar fi fost cumpărată de chinezi. Acum să fie tăiată şi dată la fier vechi? Nu ştiu ce să zic, dar cred că mai bine ar fi redeschisă”.

Marius Laţea, 43 de ani, agent de pază: ”De ce să fie dusă la fier vechi, când poate fi reamenajată şi dată din nou spre productivitate? Să fie redeschisă, asta e părere amea”.

Cristina Alexandru, 20 de ani, studentă: ”Termocentrala ar trebui deschisă, pentru că noi, tinerii, avem nevoie de prosperitate şi dezvoltare”.

Andreea Nicolae, 30 de ani, consultant agenţie de turism: ”Nu cred că fierul vechi este o soluţie, decât în cazul în care oamenii de sus nu vor să dezvolte termocentrala. Eu sper ca totuşi să ia o decizie bună şi să facă în aşa fel încât să o redeschidă”.

Elena Bălaşa, 38 de ani, casnică: ”Dacă într-adevăr contează părerea noastră, pentru noi, cea mai bună soluţie ar fi redeschiderea Termocentralei de la Doiceşti”.

Vasile Tudor, 73 de ani, pensionar: ”Să o redeschidă, dacă chiar vor să facă asta. Eu nu mai am încredere în vorbe, vreau să văd fapte”.

Constantin Petrache, 64 de ani, pensionar: ”Toată lumea vorbeşte, dar nimeni nu face nimic. Dacă vor să redeschidă Termocentrala, să o redeschidă. Aşa e cel mai bine”.

Mihai Cernăuţ, 22 de ani, ospătar: ”Părerea mea este că mai bine ar redeschide termocentrala decât să o taie şi să o ducă la fier vechi”.

Angela Constantin, 62 de ani, pensionară: ”Dacă Termocentrala de la Doiceşti ar fi redeschisă, ar fi o mare realizare pentru noi. Eu sper din tot sufletul să se redeschidă şi să fie din nou cum era odată”.

Ana Maria Ştefan, 25 de ani, asistent medical: ”Sinceră să fiu, nu ştiu nimic despre aceste decizii, dar dacă mă gândesc bine, sunt de părere că redeschiderea termocentralei ar fi cea mai bună soluţie”.

Miruna Stanciu, 24 de ani, contabilă: ”Părerea mea este că redeschiderea termocentralei este cea mai bună alegere”.

Ion Băcanu, 52 de ani, electrician: ”Ar fi bine dacă ar redeschide Termocentrala de la Doiceşti, tineretul ar avea locuri de muncă, iar industria s-ar dezvolta din ce în ce mai bine”.

Mircea Petre, 48 de ani, şomer: ”La noi în zonă, nimic nu mai merge, dar dacă s-ar redechide termocentrala, am avea şi noi speranţe că poate se va schimba situaţia”.

Ionuţ Moraru, 21 de ani, student: ”Deşi nu ştiu prea multe despre această situaţie, cred totuşi că cel mai bine este ca termocentrala să fie redeschisă decât taiată şi dusă la fier vechi”.

George Tranulea, 65 de ani, pensionar: ”Să o redeschidă, aşa e cel mai bine pentru toată lumea. De ce să fie tăiată şi dusă la fier vechi, dacă aici încă se mai poate face ceva constructiv?”.

Alexandru Niţă, 33 de ani, agent vânzări: ”Fără discuţii, cel mai bine ar fi redeschidereaTermocentralei, dar soartaa cesteia rămâne la alegerea celor de sus, care oricum fac ce vor ei”.

Daniela Apostol, 24 de ani, studentă: ”Sunt de părere că redeschiderea Termocentralei de la Doiceşti este o alegere bună”.

Actualitate

Despre autor

Informatie in curs de actualizare