Breaking News

Breaking News

Deputatul USL Ionuț Săvoiu acuză: PDL, vinovat că județul a rămas pe dinafara traseelor de transport european

Feb 12, 2013

Cel puțin o astfel de reacție mi-ar fi plăcut să aud din partea celor care, la momentul respectiv, conduceau politic și administrativ județul Dâmbovița. Din păcate, a lipsit orice gest de indignare, protest sau nemulțumire (fie ea și la nivel declarativ) față de neincluderea județului, a municipiului Târgoviște ca punct esențial în rețeaua de transport european. Să fim prezenți pe această hartă ar fi însemnat alocarea cu prioritate a fondurilor destinate investițiilor pe zona de drumuri naționale!
I-am auzit în sute de ocazii pe liderii PDL, aflați atunci la conducerea administrației dâmbovițene, lăudându-se zgomotos că au știut să atragă de partea județului sprijin guvernamental. Numai că, vedem acum, inteligența administrativă depășește planul îngust al pompării fondurilor pe o perioadă scurtă de timp.
Din nefericire, constatarea onestă la care suntem obligați astăzi este aceea că PDL a tratat cu indiferență un proiect pe termen lung, care ar fi însemnat plasarea județului în topul priorităților de investiții. Conștientă sau nu, dintr-un interes meschin sau pur și simplu din crasă incompetență, abordarea nu poate fi bănuită decât de iresponsabilitate majoră.
Suntem obligați să încercăm astăzi să schimbăm această realitate, pentru elementarul argument că indiferența cu care PDL a tratat lucrurile nu poate constitui un model de reală dezvoltare pentru viitor.

Actualitate

Despre autor

Informatie in curs de actualizare