Breaking News

EXPLOZIV! Legăturile periculoase ale lui Neculaescu în Primăria TÂRGOVISTE! Vezi în curând pe cine va nenoroci personajul nostru combinator!!

LACRIMI DE CROCODIL LA CĂPĂTÂIUL JUDEŢULUI

Feb 12, 2013

Baronul portocaliu Florin Popescu a dat o nouă probă de ipocrizie, prefăcându-se îndurerat peste măsură de ceea ce ar rezerva viitorul dâmboviţenilor. Prevestind Apocalipsa – falimente, şomaj, foamete – fostul stăpân al judeţului a încercat în fapt să plaseze încă o lovitură pasivă echipei USL, pe care o acuză că nu face în câteva luni ce el însuşi n-a fost în stare timp de patru ani. Şi pentru a vorbi la modul cel mai concret, proiectele de modernizare la DN 71 şi DN 7 au fost puse pe lista portocalie a priorităţilor încă din 2008.

…ŞI ALTE ŞIROAIE DE GRIJA PENSIONARILOR

Cot la cot cu Florin Popescu a combătut Iulian Vladu, baronetul de la Găeşti. Pentru că nu se putea lega de investiţii, de vreme ce Guvernul Ponta a alocat bani pentru podul de la Ioneşti, Vladu s-a apucat să dea lecţii despre indexarea pensiilor. Chestiune simplă pentru el acum, că e în opoziţie, mai ales că are experienţa tăierii ilegale a aceloraşi pensii la care a fost părtaş în guvernarea pedelistă, activând tot în Comisia de Muncă şi Protecţie socială.

Dezvăluiri, Politică

Despre autor

Redactor sef Vocea Dâmboviței
Etichete:, , , ,