Breaking News

Replica lui Adrian Ţuţuianu pentru Florin Popescu: Dragă domnule baron redistribuit,

Feb 25, 2013

Am luat act recent de un material care, după toate indiciile, mi se adresa personal, în cadrul eternei filosofii a văcarului supărat pe sat. Adaug astăzi câteva necesare accente afirmațiilor pe care dumneavoastră, domnule Florin Popescu, le-ați achiziționat de la colaboratorii cu minimă știință de carte.

Fac această dureroasă precizare în contextul în care, nu mai e un secret pentru nimeni, dumneavoastră nu aveți capacitatea de a vă scrie singur propozițiile, obișnuind să plătiți 4 miliarde lei (din bugetul public) ca să vi se spună ce să spuneți. Chiar, ce-o mai face Profile Communication fără un client atât de (ne)limitat?

Mărturisesc că sunt un admirator al scriiturii inteligente. Atunci când o recunosc. Mitocănia și consecvența în stupiditate rup, însă, legăturile cu fantezia discursului înțepător și transformă bunele intenții în chinuitoare sforțări. Ironiile fine nu supraviețuiesc în compania grobianismului.

Înțeleg că a eșuat încercarea de a vă convinge că firma Lukoil nu e o firmă PSD! În cazul ăsta, vin în întâmpinarea eforturilor celulei operative PDL Dâmbovița și merg cu paralelismul până la capăt: prin natura serviciilor oferite CJD, alte cel puțin 3 firme PSD au devenit abonate la banul public: Vodafone, Orange și Microsoft!

Devine tristă obsesia dumneavoastră, domnule baron, de a manipula cu orice preț, indiferent de nivelul abjecției. Ca să vă risipesc, însă, anumite semne de întrebare, pot să vă asigur că instituția pe care o conduc nu a încheiat niciun contract cu firma T. la care faceți referire de când sunt eu președinte. Puteți găsi, totuși, răspunsuri, apelând la finul Boriga și solicitându-i precizări pe marginea contractului nr. 22321a/17.09.2009 (24 miliarde lei!) între Primăria Municipiului Târgoviște și firma T.

Aștept încă lămuriri cu privire la obsesia celor 600 miliarde: vă referiți la datoriile scadente pe care le-ați lăsat în 2012 sau la corecțiile financiare pe toate proiectele europene? Ca să știu ce răspund.

P.S: Lacunele evidente cu care ați defilat de-a lungul timpului mi-au lăsat întotdeauna un gust amar. De la „târgovișteanul” Vasile Alecsandri încoace, mi-am propus ca, personal, să contribui periodic la îmbunătățirea bagajului dumneavoastră cultural. Dedicația de astăzi este un fragment dintr-un celebru pamflet al anilor 1940:

“Mi-a ieşit o floare-n grădină, ca o pasăre roşie rotată, cu miezul de aur. Ai prihănit-o. Ţi-ai pus labele pe ea şi s-a uscat. Mi-a dat spicul în ţarină cât hulubul şi mi l-ai rupt. Mi-ai luat poamele din livadă cu carul şi te-ai dus cu el. Ţi-ai pus pliscul cu zece mii de nări pe stânca izvoarelor mele şi le-ai sorbit din adânc şi le-ai secat. Mocirlă şi bale rămân după tine în munţi şi secetă galbenă pustie în şes. Şi din toate păsările cu graiuri cântătoare, îmi laşi cârdurile de ciori”. (Tudor Arghezi, Baroane)

PSD Dâmbovița

Președinte ADRIAN ȚUȚUIANU

Administrație, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,