Breaking News

Zvonuri

Mar 26, 2013

 

Un tătăiţă nerăbdător

# Un tătăiţă, pentru că altfel nu-i putem spune, bagă băţul prin gard, agitând spiritele mai mult decât este nevoie. Omul nu mai are răbdare ca să ajungă într-o funcție şi se dă de ceasul morții ca să-l determine pe un fost portocaliu să plece de acolo de unde nu mai este dorit. El o face pe un canal, în timp ce un alt “poet” execută rolul de sfătuitor şi bun amic cu factori de decizie de la centru. Până la urmă, scopul scuză mijlocele. Bun băiatul ăsta, nu avem ce zice.

Grasul merge până la capăt

# Grasul este demoralizat, după ce Elena Udrea a pierdut șefia partidului. Omul aștepta decizia preşedintelui şi va rupe organizația la un semn. De apreciat este totuși consecvenţa lui, deşi în rele. A plecat pe un drum şi nu se abate de la el, chiar dacă duce într-o prăpastie. Unor uselişti le-ar trebui şi lor puțin mai multă consecvenţă.

Reclamagii îşi fac numărul

# De parcă nu era suficientă situaţia jalnică în care a ajuns judeţul, după guvernarea portocalie, nişte smintiţi fac reclamaţii de zor ca şi cum vor să stăpânească ei peste o mare de amărâţi care nu au după ce bea apă. Nu au decât şi mai mult decât atât îi invităm noi să întrebe ce au de întrebat. Totul este la vedere, nu ca la ei. Cine ridică sabia, de sabie va muri, spune o zicală. Asta ca şi gest de nobleţe într-o mare de smintiţi după vorbă, după port şi după comportament deviant atât timp cât nu pot umbla decât cu aparatură de înregistrat după ei. Ei şi ce? De aceea vom solicita noi controale ca să vadă şi smintiţii că nu este vorba despre concurenţă sau cine ştie ce conspiraţii. Dar apropo. Le este teamă de concurenţă? Fără şantaje şi înregistrări de tot felul. Instituţiile statului ştiu asta?

Zvonuri

Despre autor

Informatie in curs de actualizare