Breaking News

Breaking News

Concurenţă la şefia TSD Dâmboviţa

Mar 12, 2013

Acesta din urmă a făcut publică intenţia sa de a se înscrie în această competiţie, dar și câteva declaraţii pe acest subiect, într-o conferinţă de presă. Cel care l-a încurajat în acest demers este preşedintele PSD Târgovişte, Cristian Stan, care i-a urat succes în realizarea obiectivelor propuse şi perseverenţă.
„Trebuie să participăm la aceste alegeri ca la o sărbătoare”! – Liviu Vasilescu
De ce ai intrat în această competiţie?
Liviu Vasilescu – Eu cred că TSD poate avea o altă viziune, o altă anvergură. Putem face şi o altă echipă capabilă să angreneze mult mai mulţi tineri şi să renunţăm, poate, şi la un pic de aroganţă şi un pic de nepotism. Cred că putem face lucrurile şi altfel. Tinerii merită să aibă şi alte opţiuni. Un partid puternic înseamnă o organizaţie puternică, înseamnă competiţie şi acolo unde există competiţie va ieşi ceva bun. TSD va fi puternic pentru că are variante.
Ce nu îţi place la TSD-ul de astăzi?
Liviu Vasilescu – Nemulţumirile nu sunt numai ale mele, ci ale tinerilor şi eu sper să fiu o variantă mai bună pentru ei.
Ce te recomandă pentru această funcţie?
Liviu Vasilescu – Ce mă recomandă? Îi voi lăsa pe colegii mei să decidă. Eu sunt la început de carieră profesională, am intrat în avocatură toamna trecută. E uşor să vorbeşti despre anumite calităţi, dar nu mi-am propus asta, cel puţin acum.
Ce vechime ai în PSD?
Liviu Vasilescu – Am intrat în PSD în 2008, la alegerile generale. Cred că am acumulat suficientă experienţă politică pentru a mă înscrie într-o asemenea competiţie. Alegerile sunt o sărbătoare a democraţiei şi trebuie să participăm la aceste alegeri ca la o adevărată sărbătoare.

 

Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare