Breaking News

Nu înţelege cum a putut pierde. Ce va face în continuare omul Elenei Udrea? Va pleca el la un nou partid?

Mar 26, 2013

Într-un delir fără precedent, baronul de Dâmboviţa a coborât limbajul la un nivel incredibil şi a reproşat colegilor că trebuia „să dăm cu ei de pereţi, să-i trosnim, să văd sânge de USL-ist pe geam, pentru ce au făcut!”.
Chiar dacă, ceva mai târziu, a însăilat un fel de scuze anemice, traducând sângele de pe geam în diminuarea procentajului USL, dăduse deja cu bâta în balta cu rahatul portocaliu în care s-a bălăcit.
Asta să-ţi fie vrerea, coane Florică, aşa, ca unul care ai ţipat tot timpul că vrei confruntare civilizată cu adversarii politici, pe proiecte şi strategii, nu împroşcare cu zoaie?
P.S. Bezmeticii lui Horia Sima dansau ca nişte posedaţi în jurul victimelor omorâte în chinuri, cântând “Ţâşniva sânge de evreu”. În ritmul ăsta şi la cât suferă unii că nu mai sunt la butoane, n-ar fi de mirare să auzim, la următoarele încleştări electorale, şi sloganul „Tâşnind sânge de USL-ist!”.

Pentru Udrea cea mai bună locaţie, pentru Blaga nici apă chioară!

Tot înainte de marele Congres PDL care s-a lăsat cu un megascandal am remarcat diferenţă ca de la cer la pământ între tratamentul spartan de care s-a bucurat Vasile Blaga din partea lui Florin Popescu, acesta din urmă în calitate de gazdă, şi atenţia cu care a fost primită contracandidata Elena Udrea.
Deşi amândoi au venit la Târgovişte cu acelaşi scop, de a-şi prezenta moţiunile şi să-şi atragă un număr cât mai mare de voturi pentru alegerile interne programate sâmbătă, 23 martie, Elena Udrea s-a bucurat de mult mai multă atenţie şi condiţii incomparabil mai bune.
Dacă preşedintele în funcţie şi principal favorit în cursa pentru şefia PDL a fost primit într-o locaţie de mâna a doua – Sala mică a Casei Sindicatelor, neîncălzită, neaerisită şi neîncăpătoare, pentru d-na Udrea s-a găsit o soluţie de cinci stele. Anume cocheta şi bine utilata sală a centrului Internaţional de Conferinţe al Universităţii Valahia.
Pentru ca Blaga, Stolojan şi ceilalţi susţinători de marcă să nu stea cu gâturile uscate, s-a deranjat şi a adus câteva sticle cu apă plată fostul prefect Iancu Caracota, ceea ce n-a fost cazul la d-na Udrea, „bine susţinută” şi la acest capitol de Florin Popescu. N-au lipsit nici florile şi nici domnişoare primăvăratice, îmbrăcate cu tricouri portocalii.

Actualitate

Despre autor

Informatie in curs de actualizare