Breaking News

PSD Târgovişte are conducere nouă

Mar 26, 2013

Dacă la funcţia de preşedinte a existat doar o singură candidatură, cea a lui Cristian Stan, care a şi asigurat conducerea interimară a organizaţiei timp de câteva luni, concurenţă a fost pentru cele şapte funcţii de vicepreşedinţi şi membri în biroul de conducere al organizaţiei. Procesul de votare a durat mai bine de patru ore, modalitatea de exprimare a opţiunii fiind aceea de vot secret. Pentru următorii doi ani, conducere a PSD Târgovişte va fi asigurată de preşedintele Cristian Stan, prim-vicepreşedintele Ioan Ţuţuianu, vicepreşedinţii Dorin Staicu, Marin Olaru, Cezar Robu, Nicolae Dumitrache, Constantin Tomescu, Ion Ponorică şi Teodor Vasiliu.
Cel mai tânăr lider al PSD Târgovişte
Cristian Stan a devenit, în urma votului legitim al delegaţilor, cel mai tânăr preşedinte al PSD Târgovişte. Poreclit de colegii de partid KGB-istul, Stan a mulţumit tuturor pentru încrederea acordată. “Desigur, primul comentariu la care sunt obligat este acela de a le mulţumi din suflet tuturor colegilor care au crezut şi cred în mine. Sunt mândru că îi am alături şi ei ştiu asta!Decizia de a conduce filiala municipală a Partidului Social Democrat presupune asumarea responsabilă şi lucidă a unui demers cu obiectiv impus: avem datoria morală şi obligaţia administrativă să redăm demnitatea municipiului Târgovite şi târgoviştenilor!
Nu e un moft să oferi oamenilor respectul pe care îl merită. Nu e un moft să le oferi cuviinţă în comportament. Nu e un moft să-i tratezi cu decenţă. E doar simpla înţelegere a misiunii şi rolului în comunitate. Dacă pricepem asta, (mai) avem o şansă”, a spus preşedintele PSD Târgovişte. Ca primă măsură, Stan a decretat interzicerea traseismului politic.El a propus o rezoluţie privind modalitatea de dobândire a calităţii de membru PSD, care interzice celor care au fost membri PDL, cu funcţii, aderarea la PSD Târgovişte.
Andrei Plumb: Proiecte pentru viitorul judeţului
Considerat ca un câştig real pentru organizaţie, unul dintre cei mai proaspeţi membri ai PSD Târgovişte, Andrei Plumb, a ţinut să transmită participanţilor un mesaj clar de implicare în viaţa politică activă, cu proiecte de viitor care să ajute la îndeplinirea obiectivelor asumate de partid în campania electorală, pentru schimbarea feţei judeţului.”Vă respect pe toţi, intru în organizaţie ca simplu membru şi vreau să ne apucăm de treabă. Aşteptările sunt foarte mari şi vreau ca PSD Târgovişte şi PSD Dâmboviţa să nu aibă parte de reproşuri. Îmi propun ca, împreună, de la jumătatea lunii mai, să lansăm un proiect. Împreună pentru Târgovişte, împreună pentru Dâmboviţa. Aşa să ne ajute Dumnezeu”, a subliniat Andrei Plumb.
USL are forţă şi determinare pentru a sprijini municipiul şi judeţul
La rândul său, senatorul Leonardo Badea, a vorbit despre forţa şi determinarea PSD şi USL de a duce la bun sfârşit programul de guvernare şi transformarea municipiului şi a judeţului în repere importante şi bine ancorate în peisajul european.
Deputatul USL Ionuţ Săvoiu a atras atenţia asupra necesităţii de a include municipiul-reşedinţă de judeţ în cadrul unor proiecte de mare anvergură. Discursul său a fost unul critic la adresa PDL.
Şi preşedintele interimar al PNL Dâmboviţa, Mihai Volintiru, a reliterat, în discursul său, disponibilitatea de a sprijini proiectele asumate de USL în campania electorală. Liderul PC Dâmboviţa, Cătălin Olteanu, a reliefat unitatea de forţe a USL, arătând că motorul alianţei în faţa provocării pe care şi-a asumat-o pentru atingerea tuturor ţintelor propuse pentru mai binele judeţului îl reprezintă PSD.
Cu un nou mesaj de înnoire a venit, la final, preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, care a arătat că PSD Târgovişte trebuie să devină organizaţie fanion a partidului. “Datoria PSD Târgovişte este să dea un primar în 2016, o majoritate în Consiliul Local Municipal şi să asigure un suport electoral masiv pentru PSD la nivel naţional. Cred că avem datoria să ne ocupăm de consolidarea organizaţiei municipale, să lăsăm uşile deschise pentru cei care vor să fie alături de noi. Este mesajul de înnoire a partidului”, a punctat Ţuţuianu.

Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare