Breaking News

Breaking News

Sondaj de opinie: Credeţi în revitalizarea Mechel Târgovişte­? Cât?

Mar 12, 2013

Mircea Cârlan, 48 de ani, administrator firmă: “Ar fi bine dacă ar vrea într-adevăr să investească, astfel încât să repună pe picioare Mechelul, dar eu, unul, nu mai am încredere”.
Dorin Aldea, 40 de ani, muncitor construcţii: “Nu cred că se mai poate face ceva, din moment ce întreg combinatul s-a vândut pe câţiva lei, nu mai are nicio valoare”.
Aurelian Bărbuleţ, 63 de ani, pensionar: “M-aş bucura dacă s-ar relua activitatea, mai ales pentru tineri, pentru a avea un loc de muncă, dar nu ştiu câte şanse de evoluţie mai există la acest combinat”.
Alexandru Popovici, 38 de ani, inginer electronist: “Dacă noii proprietari şi-ar da interesul pe bune, s-ar putea să mai existe şanse de revitalizare”.
Victoria Simion, 60 de de ani, pensionară: “Totul depinde de cei care sunt la conducerea combinatului în momentul de faţă, noi nu mai avem nicio speranţă”.
Marian Iliescu, 45 de ani, şomer: “Nu sunt în măsură să spun care va fi soarta combinatului, dar părerea mea este că ne facem iluzii degeaba în legătură cu aşa presupusa revitalizare”.
Florin Ivan, 40 de ani, sudor: “Rămâne la alegerea celor de la putere dacă doresc să dezvolte din nou combinatul. Eu, personal, nu prea am încredere”.
Luiza Băcanu, 28 de ani, consilier asigurări: “Nu cred că mai există vreo şansă de revitalizare, nu am aşteptări prea mari în ceea ce priveşte viitorul Mechel Târgovişte”.
Rodica Voicilă, 42 de ani, casnică: “Îmi pare rău, dar eu nu am încredere în această revitalizare. După ce a ajuns în această stare, acum să-şi reia activitatea…
George Oprişan, 57 de ani, pensionar: “Nu ştiu câte şanse de revitalizare mai există la acest combinat după ce a fost vândut. Părerea mea este că nu va mai fi niciodată la fel”.
Claudia Oprea, 40 de ani, jurist: “Din punctul meu de vedere, revitalizarea este dorinţa tuturor oamenilor din judeţ, iar noi ne punem toate speranţele în această evoluţie”.
Vasile Mihăilă, 63 de ani, pensionar: “Eu, unul, nu am deloc încredere în această revitalizare, noii proprietari sigur au alte scopuri în legătură cu acest combinat”.
Cornel Stanciu, 72 de ani, pensionar: “Părerea mea este că nu mai există şanse de revitalizare, cu toate că ei tot încearcă să ne ducă de nas, dar, de fapt, îşi bat joc de noi. Nu are rost să ne facem iluzii”.
Daniela Cozma, 47 de ani, contabilă: “Sincer, eu nu cred că se va pune din nou pe picioare Mechel Târgovişte şi chiar dacă se va întâmpla, cu siguranţă nu va mai fi ca înainte”.
Gheorghe Cristescu, 60 de ani, pensionar: “Nu cred în acest lucru, poate foarte puţin. Au făcut prea mult rău închizând atâtea uzine, care pentru foarte mulţi dintre noi însemnau pâinea cea de toate zilele”.
Paul Vişan, 38 de ani, şomer: “Ar fi ultima speranţă pentru noi, oamenii simpli fără loc de muncă, să auzim că într-adevăr se va redeschide Mechel Târgovişte”.
Tiberiu Catană, 32 de ani, agent vânzări: “Totul depinde de noii proprietari ai acestui combinat. Eu nu prea sunt încrezător în această revitalizare”.
Iuliana Matei, 25 de ani, studentă: “Ar fi un lucru extraordinar, mai ales pentru noi, tineretul, ar însemna şansa unui loc de muncă”.
Ionel Neicu, 64 de ani, pensionar: “Dacă vor să repună pe picioare activitatea Mechel Târgovişte, nu ar trebui să stea prea mult pe gânduri, pentru că oraşul nostru are nevoie de dezvoltare”.
Petre Dospinescu, 43 de ani, electrician: “Nu am încredere în revitalizarea Mechel Târgovişte, mai ales după ce şi-au bătut joc atât de angajaţi, cât şi de uzină în sine atunci când au vândut-o pe o sumă de nimic”.
Ion Moroşan, 28 de ani, şofer: “Am auzit despre acest lucru, acum rămâne să vedem dacă într-adevăr doresc să pună iarăşi pe picioare această societate”.
Liviu Nistor, 30 de ani, paznic: “Nu ştiu ce să spun, cu toţii aşteptăm fapte, nu mai credem în promisiuni”.
Elena Ioniţă, 58 de ani, pensionară: “Cel mai bine ar fi pentru tineret, pe noi, pensionarii, nu ne avantajează cu nimic”.
Iulian Andronache, 66 de ani, pensionar: ” Nu are rost să ne facem speranţe. Până nu vedem fapte, demonstraţii, nu putem spune nimic”.
Vlad Alexandru, 33 de ani, operator PC: “Nu prea am încredere, pentru că sunt proprietari noi, care nu ştim ce vor de fapt să facă cu Mechel Târgovişte”.

 

Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare