Breaking News

30 de locuinţe noi îşi aşteaptă proprietarii la Doicesti

Apr 10, 2013

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a inaugurat, vineri, un bloc cu 40 de unităţi locative, reamenajat în comuna Doiceşti. La eveniment au participat vicepreşedinţii Jean Marinescu şi Gabriel Grozavu, Mircea Ismail, primarul comunei, reprezentanţi ai prefecturii şi autorităţilor locale.

Imobilul este situat în cartierul Colonie şi a intrat în proprietatea CJD în anul 2002, ca donaţie din partea firmei Energo-Construcţii. În urma asocierii Consiliului Judeţean cu un partener privat au fost reabilitate două dintre blocurile care au făcut obiectul donaţiei, celălalt revenind constructorului.

Adrian Ţuţuianu s-a declarat mulţumit că a reuşit să finalizeze acest proiect, remarcând totodată că se întâmplă rar ca „o instituţie publică să inaugureze un bloc de locuinţe”.

Blocul are 30 de apartamente cu două camere, care vor fi vândute cu 12.800 euro şi zece garsoniere, cu preţul de 9.000 de euro.

Adunând preţul terenului, de 170 euro/unitate locativă, Consiliul Judeţean va obţine 480.000 euro, bani care vor fi folosiţi pentru finanţarea altor investiţii de interes public.

Apartamentele şi garsonierele au centrale termice proprii şi dispun de tot confortul necesar.

Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,