Breaking News

City manager la Primărie

Apr 01, 2013

Ultima ispravă a celor doi, naş şi fin, este propulsarea lui Gabriel Cioacă, un alt fin, spre funcţia de city-manager al municipiului. Adică, în mod dezinteresat şi transparent ca lacrima de crocodil, cei doi l-au sfătuit pe Cioacă să se înscrie la concursul pe care l-a şi câştigat, după o temeinică pregătire şi cu mari emoţii. Asta ca să fim bine înţeleşi cum este cu propulsatul, ca să nu ne pomenim că ne acţionează domn’ avocat în instanţă pe motiv că n-am scris adevărul. Am înţeles că urmează negocierea şi, aproape sigur, semnarea contractului, pentru ca dl. G.C. să intre în pâine ca city-manager, începând cu 1 aprilie.
O altă mare păcăleală trasă târgoviştenilor, după ce au avut de-a face cu predecesorul în această funcţie, Marius Constantinescu, doldora de aroganţă şi care era mare specialist în a-şi aproviziona cârciuma cu autoturismul de serviciu.

 

P.S. La concurs a mai fost înscris un candidat, care n-a îndeplinit însă cerinţele. Nu era nici fin, nici naş şi nici n-a şters cu cravata, pe la câte o nuntă sau botez, pantofii lui Florin Popescu.

Actualitate

Despre autor

Informatie in curs de actualizare