Breaking News

Compania de Apă Târgovişte: apometrele în vizorul hoţilor!

Apr 30, 2013

Hoţii sunt atât de inventivi că au început să fure până şi apometrele!

Responsabilii de la Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa sunt de-a dreptul îngroziţi de fenomenul fără precedent care a lăsat mai multe scări de bloc din municipiu fără contoare. Peste 60 de astfel de aparate au dispărut fără urmă numai în ultimele câteva zile.

”Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa a fost sesizată că în nopţile de 20-21 şi 21-22 aprilie 2013, pe mai multe scări de bloc din municipiul Târgovişte a fost semnalată o acţiune de furt masiv al apometrelor repartitoare, amplasate pe casa scării. Acest fenomen este fără precedent, cu atât mai mult cu cât numărul apometrelor sustrase este foarte mare, astfel: Bloc 41, str. Avram Iancu, 5 contoare; Bloc 19B, str. Vasile Voiculescu, 3 contoare; Bloc 22B, str. dr. Oprescu Dumitru, 1 contor; Bloc 78F, str. Gheorghe Marinescu, 20 contoare(toate); Bloc 78E, str. Gheorghe Marinescu, 3 contoare; Bloc 80B, str. Gheorghe Marinescu, 3 contoare; Bloc 14, str. dr. Oprescu Dumitru, 6 contoare; Bloc 35E, sc.B, str. Vlad Ţepeş, 20 contoare(toate); Bloc 16, sc. A şi D, str. Ionel Fernic, nu avem situaţia exactă a contoarelor furate”, se arată într-un comunicat de presă remis de Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa.

”Atragem atenţia Asociaţiilor de Proprietari şi a tuturor locuitorilor municipiului Târgovişte să-şi ia toate măsurile de precauţie, în aşa fel încât aceste furturi să poată fi evitate. Totodată, pentru viitoarele lucrări de montare de apometre pe casa scărilor, rugăm asociaţiile să nu accepte din partea firmelor care execută astfel de lucrări decât contoare noi, cu buletine de verificare metrologică. Rugăm, în acelaşi timp, organele abilitate să ia măsurile legale ce se impun pentru a preveni pe viitor, asemenea evenimente. Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa va fi la dispoziţia tuturor celor afectaţi de sustragerea contoarelor, pentru ca aceştia să beneficieze în timpul cel mai scurt de reluarea serviciilor de furnizare a apei potabile”, se mai precizează în documentul semnat de directorul general, ing. Radu Vasilescu. 

Actualitate, Administrație, Local

Despre autor

Redactor Vocea Dambovitei
Etichete:, ,