Breaking News

ANDREI PLUMB REDESCHIDE TÂRGOVIŞTENILOR APETITUL PENTRU FOTBAL

Mai 27, 2013

Câştigătorii campionatului “Împreună pentru Târgovişte” vor avea parte de o excursie gratuită la Istanbul

În perioada 6-9 iunie, Baza Sportivă Pro, va găzdui prima ediţie a campionatului de fotbal “Împreună pentru Târgovişte”, al cărui organizator este dl. Andrei Plumb.

Înscrierile se pot face zilnic, între orele 8.00-18.00, la recepţia Hotelului King, data limită fiind 2 iunie. Vârsta minimă de participare este de 16 ani, iar participanţii trebuie să prezinte adeverinţe din care să rezulte că sunt apţi din punct de vedere medical. Echipele vor fi formate din patru jucători de câmp plus portarul şi trei rezerve. Ca element de culoare, fiecare echipă va trebui să aibă propria trupă de majorete, fetele urmând să primească echipamente personalizate cu numele şi sloganul formaţiei pe care o susţin.

Mai multe amănunte cu privire la eveniment am aflat chiar de la dl. Andrei Plumb, detalii care anunţă de pe acum o competiţie viu disputată, o întrecere de zile mari pentru competitori şi susţinătorii acestora.

Iniţiatorul campionatului mizează pe înscrierea a cel puţin 24 de echipe, câte două pentru fiecare cartier al oraşului, condiţia minimală fiind aceea ca cel puţin liderul echipei să facă dovada că domiciliază în zona oraşului pe care doreşte să o reprezinte.

Răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, Andrei Plumb a declarat că nu va fi absolut nicio problemă în eventualitatea în care se vor înscrie mai multe echipe. În acest caz vor avea loc partide cu caracter eliminatoriu care, în mod sigur, vor spori farmecul competiţiei. Vor fi arbitri profesionişti, iar meciurile vor avea două reprize a câte 15 minute, cu pauză de 5 minute.

Am mai aflat că o echipă va avea în componenţă oameni politici de top ai judeţului – între care senatorii PSD Valentin Calcan şi Leonardo Badea, Adrian Ţuţuianu – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Andrei Plumb şi-a exprimat speranţa că va fi prezent şi Cornel Dinu, poate cel mai bun şi mai renumit jucător şi om de fotbal pe care l-a dat judeţul Dâmboviţa.

Un campionat viguros, cu premii pe măsură

Cu sprijinul unor sponsori generoşi – Camera de Comerţ Bilaterală România-Turcia, Ferma Davicorm, Restaurant San Marco, Hotel King, AMMA Print, Amicii şi Baza Sportivă Pro – promotorii campionatului sunt în măsură să ofere celor mai bune echipe premii consistente, dar şi premii de consolare pentru absolut toţi participanţii.

Premiile II şi III vor consta în echipamente sportive complete pentru fiecare component al echipelor, vouchere oferite de baza sportivă, plus un premiu surpriză pentru vicecampioni.

“Premiul I – a subliniat dl. Andrei Plumb – va consta într-o excursie de trei zile la Istanbul, cu transport, cazare, vizite la muzee şi o croazieră în strâmtoarea Bosfor, pentru toţi componenţii echipei câştigătoare, la care se adaugă un echipament sportiv complet şi un voucher de două ore la baza Sportivă Pro. Excursia este sponsorizată de Camera de Comerţ Bilaterală România – Turcia, cu sprijinul direct al preşedintelui Tamer A. Talay”.

 ” Fotbalul este un sport care, pe mine personal, mă face să simt că trăiesc”

Iniţiativa organizării Campionatului de fotbal “Împreună pentru Târgovişte”, o adevărată pledoarie pentru fotbal şi sport în general, a venit la câteva zile după ce Andrei Plumb a urmărit meciul pe care F.C. Chindia l-a câştigat în faţa echipei bucureştene Dinamo II. Nu a făcut un secret din simpatia pe care o are pentru echipa de fotbal fanion a judeţului şi a declarat că îi urmăreşte parcursul cu interes, fără să excludă posibilitatea unei susţineri viitoare mai consistente.

Fapt remarcabil, organizatorul competiţiei a reconfirmat că nu urmăreşte nici să îşi facă imagine şi nici nu vrea o funcţie politică: “O fac pentru că sportul este un mod de viaţă, dar şi un stil educaţional concret, iar eu vreau să mă implic în proiecte concrete pentru târgovişteni şi pentru dâmboviţeni. Vreau să arăt oamenilor că se poate trăi şi altfel, că merităm să trăim şi altfel. Am ales fotbalul pentru că este un sport care, pe mine personal, mă face să simt că trăiesc.

Actualitate, Local, Sport, Stirea Zilei

Despre autor

Redactor sef Vocea Dâmboviței
Etichete:, , , , , , , , , , ,