Breaking News

“Tensiunile interne vor fi mult mai mici, dacă cei din PNL se vor uita mai puţin la oricare sondaj în care Victor Ponta este cotat cu cea mai mare performanţă”

Mai 27, 2013

După validarea alegerilor parlamentare din decembrie, un analist spunea că, la un asemenea rezultat, singura opoziţie nu poate veni decât din interiorul USL. Senatorul PSD, Valentin Calcan, a explicat resorturile care duc la tensiunile din interiorul USL.

“Nu trebuie să te crezi mare analist pentru realiza acest adevăr! În Parlament, opoziţia a înregistrat un “minunat” scor de 30%. Nu de către un singur partid, ci de două, PDL și PP-DD. Aţi văzut şi dumneavoastră, nu a trecut mult timp şi au şi început să se disipe, mulţi deputaţi sau senatori din ambele partide alegând deja o altă cale politică.

În acest fel, despre ce opoziţie vorbim? Pare normal şi chiar este firesc ca discuţiile, opiniile diferite uneori să apară între cei doi mari actori politici, PSD și PNL. Discuțiile, atât timp cât sunt păstrate în interior, atât timp cât nu escaladează accente gen SRS, sunt chiar de dorit. Până la urmă, suntem în interiorul USL două mari grupuri cu ideologii diferite. Asta, însă, nu ne împiedică să punem în faţă raţiunea, interesul naţional, pentru o bună guvernare. În rest, tensiunile interne, aşa cum le spuneţi, vor fi mult mai mici dacă colegii din PNL se vor uita mai puţin la oricare sondaj în care Victor Ponta este cotat cu cea mai mare performanţă!”.

Politică, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,