Breaking News

Universitatea „Valahia”, în aprecierea Comisiei EUA

Mai 27, 2013

Universitatea „Valahia” din Târgovişte a primit, în perioada 22-24 mai, vizita experţilor “European Universities Association”, în vederea evaluării activităţii şi structurii întregii universităţi. Pe parcursul evaluării au fost analizate aspecte privind activităţile didactice şi de cercetare, dezvoltare instituţională şi facultăţile oferite studenţilor universităţii.

În vederea derulării activităţilor specifice au fost vizitate mai multe departamente cum ar fi Centrul Internaţional de Conferinţe al Corpului K, Laboratorul de Cercetare a Ingineriei Electrice în Corpul B2, Laboratorul de Inginerie a Mediului în Corpul B2, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale şi Politice, Facultatea de Ştiinţe Economice, Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Campusul Universitar “Valahia”. Cu această ocazie au fost purtate mai multe discuţii între conducerea universităţii şi membrii echipei de elaborare a dosarului de evaluare, dar au avut loc şi întâlniri cu cadre didactice şi studenţi, precum şi cu reprezentanţi ai mediului economic.

În final, Comisia de Evaluare şi-a exprimat aprecierea asupra calităţii activităţii desfăşurate şi va reveni în cursul lunii octombrie, pentru finalizarea proiectului.

Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,