Breaking News

Administraţia sfidătoare tratează cu aroganță cetățenii!

Iun 17, 2013

Aroganţa cu care administraţia târgovişteană continuă să trateze cetăţenii este demnă de o cauză mai bună. Nu putem să nu remarcăm cu mâhnire că Târgoviştea se află în topul localităţilor cel mai prost administrate, cu activităţi edilitare fără viziune, fără coerenţă.

Modul în care se face că prestează administraţia în municipiu este unul mai degrabă amatorist şi, pe alocuri, rău-intenţionat, căci, nu toţi pot să se delimiteze de metehnele politicii. Şi, chiar dacă alegerile locale au avut loc acum un an, nu se pot împăca cu ideea că, oameni nemulţumiţi de promisiunile electorale pline de seducţie care s-au dovedit vorbe în vânt n-au fost convinşi să le dea votul.

Răceala cu care „primul gospodar” priveşte cetăţenii din cartierele date uitării s-ar datora scorurilor electorale mici pe care le-a obţinut acolo, comparativ cu alte cartiere mai orientate politic şi care au avut prioritate pe agenda sa.

Batjocura administraţiei se traduce astfel: cetăţenii plătesc taxe şi impozite de oraş şi, în schimb, îşi rup maşinile în gropi şi se lovesc de nepăsarea primarului. Sătui de promisiuni neonorate, mai mulţi locuitori din Aleea Trandafirilor au venit în sala de plen, la ultima şedinţă ordinară, pentru a cere socoteală primarului, însă, degeaba, pentru că, oricum nu e de găsit. În campanie, erau „deranjaţi” cu insistenţă, dar alegeri nu sunt în fiecare an. Şi cartierul Priseaca a fost uitat de municipalitate. Lipsa asfaltului, dar şi a canalizării se plăteşte cu bani grei prin taxe şi impozite. Chiar dacă bugetul a fost suplimentat cu sumele necesare pentru reparaţii în aceste zone, „puterea” stă în pixul primarului care, în calitate de ordonator de credite, trebuie să semneze decizia de începere a lucrărilor, lucru care nu s-a întâmplat. Dezastrul din aceste cartiere contrastează, însă, cu “marea asfaltare”, realizată cu numai câteva săptămâni înainte de alegerile din iunie 2012. Şocant este, faptul că, mai nou, se modifică schimbarea, şi asistăm la un mare deranj şi urbanistic şi financiar. După ce, anul trecut s-a asfaltat, acum constructorii vin să spargă. De-a dreptul sfidător! Oamenii sunt dezamăgiţi. Să aştepte următoarea rundă electorală ca să fie băgaţi în seamă?

Actualitate, Editorial, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare