Breaking News

Halucinant: Pichamerele mărunţesc asfaltul turnat anul trecut

Iun 17, 2013

Cu destulă amărăciune constatăm că Târgoviştea a ajuns să se numere printre localităţile cel mai prost administrate, cu activităţi edilitare mai degrabă haotice, fără nicio coordonare. Şi, ca de obicei, ne susţinem afirmaţiile cu argumente.

Cu trei-patru săptămâni în urmă, cetăţenii din Aleea Trandafirilor au mers cu jalba-n băţ la Prefectură, unde au reclamat între altele că, în cinci ani, primarul Boriga n-a găsit cu cale să plombeze măcar străduţele, altfel destul de cochete. Răceala cu care cel care conduce primăria priveşte această zonă a oraşului – au mai spus locatarii nemulţumiţi – s-ar datora scorurilor electorale mici pe care Boriga le-a obţinut acolo, comparativ cu alte cartiere mai altfel orientate politic.

Şi, dacă nu s-au găsit câteva roabe de asfalt, pentru plombarea craterelor din alee, prin alte părţi s-a turnat şi s-a peticit la greu. Nicio problemă, bine că s-a rezolvat măcar punctual problema străzilor. Trecem şi peste amănuntul că “marea asfaltare” s-a făcut cu numai câteva săptămâni înainte de alegerile din iunie 2012.

Să vină, însă, constructorii să spargă, pe sute de metri liniari, stratul gros de asfalt turnat cu atâta frenezie anul trecut, asta este o adevărată “crimă” urbanistică, bătaie de joc la adresa cetăţenilor plătitori de taxe şi impozite, bani fără de care Boriga şi gaşca sa nu şi-ar mai putea satisface capriciile şi nici primi lefurile babane. Că doar nu ei îşi rup maşinile prin şanţurile care încep să răsară în Târgovişte ca ciupercile după ploaie. Au automobile de serviciu la scară şi carburanţi cât să-şi plimbe şi progeniturile, să le ducă şi aducă de la şcoli şi grădiniţe. Dar, asta este deja altă poveste, pe care o vom trata cu atenţia cuvenită într-o ediţie viitoare a săptămânalului Vocea Dâmboviţei.

 

Actualitate, Administrație, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,