Breaking News

Ion Dumitru, despre decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie

Iun 10, 2013

“Am avut parte de un proces politic!”

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) l-a condamnat, zilele trecute, pe fostul deputat PSD și manager-director general al RNP Romsilva, Ion Dumitru, la trei ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de șase ani, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în dosarul Romsilva II. Decizia instanței este definitivă. Dumitru susţine că va ataca decizia la CEDO, având certitudinea că va câştiga. În plus, fostul parlamentar spune că daunele pe care le va cere vor avea o destinaţie caritabilă.

“Tot timpul am avut parte de un proces politic. Mă felicit pentru tenacitatea de care am dat dovadă timp de 9 ani de zile. Sunt mândru de rezultatele pe care le-am obţinut în fruntea RNP, unde mi-am dovedit performanţa. Râmân acelaşi om cu demnitate, iar soluţia ÎCCJ o voi ataca la CEDO”, a declarat, în exclusivitate pentru Vocea Dâmboviţei, fostul deputat PSD, Ion Dumitru. El a transmis şi un mesaj care ar putea tulbura apele pe scena politică.

“Dacă am tăcut 9 ani, de acum încolo beneficiarii unor lucruri vor plăti, iar opinia publică are dreptul să ştie. Voi face acest lucru pentru ca aceşti nemernici să nu mai facă rău şi altora”, a mai precizat Ion Dumitru. Cât despre partidul din care face parte, acesta susţine că a renunţat la funcţia politică, alegând “calitatea de om”.

Actualitate, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,