Breaking News

Leonardo Badea, despre decizia PSD Târgovişte de a-şi anunţa candidatul la primărie:„Să ne gândim la candidaturi atunci când va fi cazul”

Iun 14, 2013

Cum comentaţi decizia PSD Târgovişte de a-şi anunţa candidatul la primăria municipiului

Consider că este o decizie luată prea rapid vizavi de desemnarea unui candidat la primăria municipiului Târgovişte. Din două considerente: suntem în USL şi dorim ca ea să aibă o viaţă cât mai lungă pentru a respecta promisiunile făcute românilor şi, mai mult decât atât, avem un singur moment în care vom avea candidaţi separaţi, şi anume momentul europarlamentarelor. Cred că este un punct de vedere al organizaţiei municipale pe care a dorit să şi-l afirme. Desemnarea candidatului la primăria Târgovişte, atunci când va fi cazul, va trebui să fie desemnat în cadrul protocolului semnat cu USL şi în cadrul PSD, în baza unui sondaj de opinie la care sunt convins că vor participa mai mulţi colegi pentru a reuşi să alegem varianta cea mai bună.

Se vor face sondaje de opinie nu consultări ale membrilor cum a precizat Ioan Ţuţuianu…

Sigur, membri BPJ se vor pronunţa în baza unui sondaj de opinie, dar va trebui să ştim toate datele legate de această candidatură, când va fi depusă, dacă vom candida în continuare sub sigla USL-ului, o construcţie politică redutabilă, care a reprezentat pentru România un punct de reper în 2012. Guvernarea USL reprezintă o mare speranţă pentru toţi românii.

Anunţul a generat suspiciuni cu privire la funţionarea USL, mai ales că Ioan Ţuţuianu a precizat că protocolul USL a fost valabil doar la alegerile din 2012…

Sunt păreri personale, colegii mei au dreptul la păreri personale, dar, din punct de vedere politic, nu există o astfel de decizie politică. USL funcţionează, funcţionăm şi în parlament.

PSD Târgovişte s-a consulat cu conducerea PSD înainte de acest anunţ

Organizatia a dorit să-şi prezinte un punct de vedere, n-am discutat acest lucru în cadrul BPJ. Este o decizie care nu poate fi luată, indiferent de ce s-ar întâmpla. Sâmbata va fi BPJ şi va fi discutat probabil şi acest subiect. Sunt alte preocupări legate de guvernare. Să ne gândim la candidaturi atunci când va fi cazul şi când cerinţele legate de calendarul alegerilor le vor impune.

Prin urmare nu este un subiect actuasl. A fost o decizie pripită…

Nu este un subiect actual. Evident, este o decizie puţin grabită.

Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare