Breaking News

Breaking News

Răcari Primarul şi liderul PNL Mihai Volintiru au sărbătorit copiii

Iun 03, 2013

Copiii din Răcari au avut parte de un 1 Iunie cu surprize plăcute. Primarul Marius Caraveţeanu le-a organizat celor mici mai multe acţiuni prin care să marcheze această zi. În sprijinul său a venit şi organizaţia liberală locală şi cea judeţeană, reprezentată chiar de către liderul Mihai Volintiru, aflat într-un periplu prin localităţile judeţului. Din program nu au lipsit cursa de ciclism, desenele pe asfalt, întrecerile sportive-fotbal, handbal, și Cupa orașului Răcari. Toate acestea s-au încheiat cu acordarea de premii.

„Nu putea să treacă neobservată ziua de 1 Iunie, Ziua copilului și, conform tradiției, de când am devenit primar, în fiecare an, în această zi, încercăm să oferim câteva clipe de bucurie copiilor, prin diverse acțiuni.Ca de fiecare dată, avem cursa de ciclism, desene pe asfalt, întreceri sportive-fotbal, handbal, și Cupa orașului Răcari, unde vor participa și o parte din copii. Toate acestea pe fondul muzical pe care îl auziți și, bineînțeles, totul se va încheia cu acordarea de premii. În anii precedenți această acțiune a fost încununată și de un spectacol, dar anul acesta, din cauza situației financiare pe care o traversăm, ne-am limitat să asigurăm cu forțe proprii ambientul.La cursa de ciclism avem cel puțin trei ediții pe an, de 1 mai, 1 iunie și de ziua localității și, așa cum vă spuneam, ne va prinde bine și nouă mișcarea.De data aceasta, prin intermediul organizației PNL Răcari și PNL Dâmbovița. suntem onorați să avem în mijlocul nostru pe președintele PNL Dâmbovița, domnul Mihai Volintiru, care a dat mai mult decât o mână de ajutor la asigurarea acestor premii pentru copiii noștri de ziua lor”, a arătat primarul.

„Îi mulțumesc lui Marius pentru că a înțeles că doar împreună putem fi mai puternici și suntem mai puternici. Eu am venit fără să politizăm evenimentul. Îmi doresc ca ziua de azi să fie un succes, așa cum a fost și în cele patru ediții anterioare ale evenimentului organizat de Marius. Sper să se bucure copiii de tot ce se întâmplă. Avem vreme frumoasă și ptem să desfășurăm toate acțiunile pe care ni le-am propus să le facem împreună. Am venit fără bicicletă, pentru că sunt într-un periplu. Vreau să particip la startul cursei de ciclism, după care merg la Târgoviște, unde colegii mei sunt în Parcul Chindia, apoi merg la Găești., și de la Găești, la Titu. După Titu merg la Moreni și mă întorc la Răcari”, a spus liderul PNL Dâmboviţa, Mihai Volintiru.

Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , ,