Breaking News

Vocea Dâmboviţei,TSD şi PNL au adus zâmbetul pe chipul copiilor

Iun 03, 2013

Andrei Plumb, invitat special de 1 Iunie, cu ocazia Zilei Copilului, săptămânalul Vocea Dâmboviţei şi revista VOCEA.EU au organizat sâmbătă, 1 iunie, în Parcul Chindia, din Târgovişte, o acţiune numită “Zâmbet de copil”, dedicată copiilor și nu numai.

Organizatorii au transformat Parcul Chindia într-un spațiu de distracții pentru toate vârstele, unde zeci de copii, împreună cu părinţii, s-au bucurat de ateliere de pictură, face-painting, desene pe asfalt, jocuri, concursuri cu premii şi multe alte surprize.

Din cadrul evenimentului nu au lipsit momentele artistice ale copiilor talentați din județul Dâmbovița, care au colorat zâmbete pe feţele celor mici.

Invitatul special al festivităţii a fost Andrei Plumb – Asociaţia “Împreună pentru Târgovişte, Împreună pentru Dâmboviţa”, care a împărţit baloane colorate copiilor şi le-a împărtăşit târgoviştenilor emoţia acestei zile.

“În primul rând, La mulţi ani de 1 Iunie tuturor copiilor şi tuturor celor care au în sine spiritul copilăriei. Am venit în parc – recunosc că sunt un pic emoţionat – pentru că îmi aştept fiul, care petrece încă de dimineaţă, dar nu mă aşteptam să întârzie. E fumos, e multă lume, Târgoviştea e animată, eu cred că trăim şi simţim astăzi cu toţii bucuria şi emoţia copilăriei, mai devreme sau mai târziu. A fi copil e cea mai frumoasă perioadă a vieţii. La invitaţia bunului meu prieten, Robert Dinţoi, de la Vocea Dâmboviţei, am venit astăzi, aici, alături de el. Voi împărţi baloane la toată lumea, chiar acum le umflăm, pentru că îmi aduc aminte de momentele din copilărie în care mergeam în parc şi aşteptam să primesc şi eu un balon. Le transmit târgoviştenilor La mulţi ani!, să se bucure de fiecare clipă, deoarece este cea mai frumoasă perioadă a vieţii şi niciodată să nu uite că a fi copil înseamnă a fi pur, energic, înseamnă să ai zâmbet de copil şi în suflet, asta e cel mai important. Pentru mine este important că astăzi suntem înpreună, aici, la Târgovişte. La mulţi ani, Târgovişte, La mulţi ani, Dâmboviţa!”.

Local, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , ,