Breaking News

Voice Cafe, un proiect inedit marca Andrei Plumb

Iun 02, 2013

Voice Cafe, mai mult decât o cafenea, un proiect inovator marca Andrei Plumb, sub egida Asociaţiei “Împreună pentru Târgovişte. Împreună pentru Dâmboviţa”

A fost lansat, pe 31 mai, la Aninoasa, şi a fost urmat de Seara tinerilor dâmboviţeni. Iniţiatorul Andrei Plumb propune o abordare nouă în vederea identificării temelor de interes şi a soluţiilor pentru promovarea oamenilor şi ideilor de valoare atât din Târgovişte, cât şi din judeţ.

Potrivit lui Andrei Plumb întâlnirile organizate la iniţiativa sa vor avea loc la San Marco din Târgovişte, începând cu 26 iunie, ora 18.30. La cafenea sunt invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor locale, dar şi publicul interesat de problemele curente al municipiului şi ale judeţului, având ca finalitate obţinerea de informaţii utile în scopul emiterii unui punct de vedere comun asupra temelor dezbătute. Primul proiect lansat în dezbatere publică este cel referitor la FC Chindia, despre a cărui situaţie Andrei Plumb a afirmat că vrea să-şi facă o imagine clară. “Îmi doresc ca presa să fie un invitat permanent”, a declarat Andrei Plumb, în conferinţa de presă, prilejuită de lansarea proiectului.

Toate proiectele mele trebuie să aibă un impact direct asupra comunităţii

“Toate proiectele mele au un caracter obiectiv şi nu m-am gândit vreo clipă să încerc să construiesc o strategie care, până la urma urmei, fie că va avea, fie că nu, o finalitate politică, proiectele trebuie să aibă un impact direct în ceea ce priveşte comunitatea noastră din Târgovişte şi, de ce nu, uşor, uşor din judeţul nostru. Cu cât vom fi mai mulţi, cu cât vom fi mai fermi, cu atât ne vom face mai înţeleşi. Îmi doresc ca, prin intermediul acestei platforme care este una, din punctul meu de vedere, 100% de socializare, să pot să cointeresez pe cât mai mulţi, atât colegi din presă, cât şi simpli cetăţeni, nu contează vârsta, profesia, culoarea politică şi, cu atât mai puţin etnia. Am constatat o echipă în teren uşor dezorientată, dar am fost extrem de plăcut surprins când am constatat o echipă în tribună. Este un bun start pentru a ne înconjura de profesionişti care nu vor să speculeze acest brand de talie judeţeană ca pe un proiect politic sau de a-şi populariza imaginea şi popularitatea numelui pe care îl poartă. Am prieteni, mă bazez pe ei. Îmi doresc ca FC Chindia, după ce o vom analiza, să prindă contur ca şi un proiect şi pe care mi-l doresc să-l vedem în divizia A, acolo unde, din punctul meu de vedere, îşi are locul.Nu vreau să se înţeleagă că Andrei Plumb investeşte la Chindia. Andrei Plumb doreşte să scoată la suprafaţă tot ceea ce are legătură cu această echipă. Nu mă interesează trecutul, concluzia mea în legătură cu modul în care această echipă a fost manageriată a fost lipsit de viziune”

Prin consultarea comunităţii, putem face lucruri bune

Voice Cafe nu se va rezuma doar la activităţi sportive. M-am simţit bine aici şi pentru că am spus că vom mai face astfel de întâlniri. Am spus şi o fac, în ciuda zvonurilor care sunt ferm convins că vor apărea. Cu cât voi face mai multe proiecte, cu atât voi câştiga mai mulţi duşmani. Obiectivul meu este acela de a mă apuca de un lucru şi de a dovedi că, prin consultarea comunităţii, putem face lucruri bune. Deja încep să am sprijin din partea autorităţilor locale. Deja am avut o întâlnire cu domnul preşedinte Ţuţuianu pe tema FC Chindia în care i-am spus ce opinie am la acest moment, care sunt solicitările mele cu caracter 100% informativ. Voi relua întâlnirea şi mi-a promis că, atâta timp cât identificăm un plan care are o finalitate clară, precisă, am sprijinul său, în limita şi în baza legislaţiei în vigoare. Simt că, în Târgovişte, fiecare şi-a văzut mai mult de interesul propriu, în defavoarea celorlaţi.Am invitat pe domnul senator, coleg şi prieten Valentin Calcan, pe domnul Leo Badea, care sper să rămână acelaşi om şi acum după ce a ajuns preşedinte executiv şi am încredere în caracterul lui. Urmează să-l invit şi pe domnul Mihai Trifan.L-am invitat pe domnul Calcan pentru că ştiu că s-a implicat în lumea fotbalului până la moment. Pe domnul Leonardo Badea l-am invitat pentru că am informaţii că cei de la UVT vor să facă pasul înapoi. În conceptul meu de proiect am nevoie de o mână de ajutor de la Leonardo Badea să pot să mă fac auzit în cadrul conducerii UVT, vizavi de o solicitare. Dacă ajungem la un punct comun, care poate avea o finalitate am nevoie ca domnul Leo să-mi deschidă uşa acolo şi să mă fac auzit.

Leo Badea poate să vină în sprijinul domnului preşedinte Adrian Ţuţuianu, să înceapă să construiască o viziune mai elaborată şi mai adaptată la necesităţile tuturor colegilor din partid

Din câte ştiu, domnul Leonardo Badea a colaborat destul de bine şi pe perioada cât a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. E un om tânăr, foarte experimentat,cu un bagaj mare de cunoştinţe şi cred că, nefiind preocupat de problemele stringente şi presante de zi cu zi ale judeţului poate să vină în sprijinul domnului preşedinte Adrian Ţuţuianu, să înceapă să construiască o viziune mai elaborată şi mai adaptată la necesităţile tuturor colegilor din partid, indiferent că aceştia au sau nu funcţii politice.

 

 

 

Vreau să aduc persoane cu potenţial pentru a investi în acest judeţ

“Am fost vicepreşedinte al Camerei de Comerţ România Turcia până în martie, când m-am înscris în PSD Târgovişte. Domnul preşedinte, în urma discuţiilor cu domnia sa, pentru că îmi place să mă corelez cu domnia sa, de ce nu, de foarte multe ori are şi idei bune şi îmi doresc ca, de cele mai multe ori să aibă şi idei bune, m-a întrebat de momentul în care voi lansa asociaţia şi ce posibilităţi avem ca, prin intermediul acestui ONG să începem să atragem şi investitori care să facă lucruri concrete în judeţ. Am un istoric pe ONG şi vreau să aduc persoane cu potenţial pentru a investi în acest judeţ, dar nu de dragul de a face protocol şi conferinţe de presă. Atunci s-a gândit şi, probabil că e constructiv şi corect ca, în momentul în care abordezi un coleg de partid în funcţia de ministru, pe care l-ai primit în organizaţie să ai altă portanţă acestei discuţii. Dacă ministrul va accepta cu siguranţă vom avea o dezbatere înainte de toate la Istanbul şi apoi vom programa întâlnirea din Dâmboviţa. Am încredere că domnul preşedinte este un aprig luptător pentru promovarea judeţului, atragerea de investiţii şi îmi doresc din tot sufletul ca proiectele domniei sale să se finalizeze, aşa cum am constatat că o parte din ele au început să se finalizeze”.

Nu exclud sub nicio formă o candidatură la primăria municipiului Târgovişte

„La Târgovişte, persoana care îşi doreşte să obţină această funcţie trebuie să fie capabilă să înţeleagă nevoile oamenilor.Pentru mine, este mult prea devreme să merg şi să le spun oamenilor că îmi doresc să candidez. Eu vreau să pun umărul în a reactiva ceea ce înseamnă comunitatea interactivă din Târgovişte. Nu exclud sub nicio formă o candidatură la primăria municipiului Târgovişte”.

Actualitate, Local, Sport, Stirea Zilei

Despre autor

Redactor sef Vocea Dâmboviței
Etichete:, , , , , , , , , ,