Breaking News

După ei… potopul

Iul 15, 2013

Este pe zi ce trece mai greu de suportat disconfortul generat de lucrările care se execută la reţelele de apă şi canalizare din zona de nord a municipiului Târgovişte. Şi nu pentru că locatarii blocurilor adiacente străzilor pe care se intervine ar fi absurzi, n-ar pricepe că, în fond, sunt investiţii de utilitate publică, menite să le sporească nivelul de confort. Total nesatisfăcătoare sunt ritmul de lucru şi uneori chiar calitatea execuţiei. Şi ca dovadă avem numeroasele avarii provocate reţelei de apă în zona micro IV – Str.cpt. Tudorică Popescu, de parcă “Dorel” s-ar fi mutat definitiv la Târgovişte. Nu odată au rămas fără apă sute de apartamente şi încă este neclar dacă cei care au provocat stricăciunile vor suporta şi costurile reparaţiilor.

Oamenii sunt frustraţi şi nemulţumiţi, pe bună dreptate, că trec uneori săptămâni întregi de la efectuarea săpăturilor şi până la îngroparea conductelor. Şanţurile sunt acoperite de mântuială, iar precipitaţiile abundente de la începutul lunii au făcut aproape imposibilă deplasarea pietonilor pe străzile şi trotuarele acoperite cu noroi.

Tot în sarcina constructorilor ar trebui pusă, dar şi sancţionată absenţa unei semnalizări corespunzătoare a lucrărilor, deşi normele sunt foarte clare în acest sens. Reprezentanţii primăriei n-au mai catadicsit însă să mai treacă prin zonă de multicel.

Cam din aprilie-mai anul trecut când, în goana după voturi, primarul a dat semnalul la “marea asfaltare” aşa, ca să aibă ce sparge în primăvara şi vara asta.

Actualitate, Dezvăluiri, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare