Breaking News

Frământările politice, prin ochii fostului şef TSD Dâmboviţa

Iul 22, 2013

Fostul lider al TSD Dâmboviţa, vicepreşedinte TSD la nivel naţional, Corneliu Ştefan, a vorbit, pentru prima dată de la alegerile din organizaţie, în exclusivitate pentru Vocea Dâmboviţei, despre schimbarea gărzii în organizaţia de tineret şi despre ultimele evoluţii de pe scena politică dâmboviţeană.

TSD este foarte greu de condus pentru că este într-o continuă dinamică

În opinia lui Corneliu Ştefan, organizaţia pe care a condus-o până la alegerile de acum câteva luni se află pe drumul corect. „Eu cred că vor să facă ceva şi cred că vor reuşi. Sunt foarte ambiţioşi, continuă programele mele, vizitele la Parlament, şcoala politică. TSD este foarte greu de condus pentru că este într-o continuă mişcare. Eu am condus organizaţia într-o perioadă de opoziţie foarte grea. E mai uşor să conduci o organizaţie de tineret, când eşti la putere. Singura soluţie este să creezi o echipă de prieteni. Aşa cum spuneam, continuă proiectele mele. Aştept să văd noi proiecte”. Social-democratul are o părere bună şi despre organizaţia de seniori. „Nu avem probleme la PSD Dâmboviţa. Toată lumea a conştientizat că s-a schimbat garda şi cred că cei aleşi îşi vor face treaba şi îşi vor duce la bun sfârşit proiectele politice”.

Cum comentează tensiunile din USL

“Lipsa de comunicare a accentuat tensiunile din USL”, este de părere social-democratul. “Consider că cei trei lideri trebuie să înţeleagă că vioara întâi este PSD Dâmboviţa. Legat funcţiile de conducere din deconcentrate, dezamăgirea mea este că nu au fost schimbaţi o parte dintre actualii directori şi să promovăm oameni noi, profesionişti”.

Care este cea mai mare greşeală a PSD Târgovişte

„Din punctul meu de vedere, ceea ce s-a întâmplat la acea conferinţă de presă referitor la anunţul candidatului la primăria Târgovişte este cea mai mare greşeală pe care putea să o facă PSD Târgovişte. Consider că problemele târgoviştenilor sunt altele, în acest moment, şi nu pe cine a ales PSD pentru funcţia de primar, pentru că nu s-a declanşat campania electorală, nu se ştie când vor fi alegerile. Trebuie făcute mai întâi câteva sondaje pentru desemnarea candidatului şi, din informaţiile mele, nu s-au făcut. Cred că s-au grăbit”.

Actualitate, Local, Politică

Despre autor

Redactor sef Vocea Dâmboviței
Etichete:, , , , ,