Breaking News

Pânda la cotitură- sportul favorit al subalternilor lui Gheorghe Dinu

Iul 29, 2013

Deapre Poliţia Locală Târgovişte, condusă de câţiva ani buni de fostul ofiţer de miliţie Gheorghe Dinu, s-au spus şi s-au scris multe şi nicidecum de bine. O structură îmbâxită de inşi angajaţi pe pile şi care n-au nimic în comun cu moralitatea, respectul de sine ori pentru uniforma pe care o poartă . Şi dacă tot mai rarele patrule de comunitari, bine poziţionate tactic, la umbră, nu mai reprezintă de mult ceva nou în peisajul târgoviştean, încep să iasă la rampă şi colegii “motorizaţi”, care au copiat mai toate apucăturile şi obiceiurile proaste ale miliţienilor de la hulita,pe vremuri, directie de “Circulaţie”, colegi de generaţie cu directorul Gheorghe Dinu.

Pe trei dintre aceştia i-am urmărit, discret, la lucru, mai zilele  trecute, într-una dintre cele mai jalnice ipostaze, pândind la cotitură, pe str. Dr. Marinoiu, la doi paşi de intersecţia cu Vasile Cârlova.

La început au fost doi pândari, care îşi omorau timpul fumând ori scărpinându-se-n creştet. Cam după 10-15 minute a apărut şi un al treilea poliţai local şi toată gaşca s-a tras mai la umbră, ciulind însă urechile la orice zgomot de motor. Cam după încă zece minute răbdarea le-a fost răsplătită şi le-a picat în plasă un bătrânel care a intrat cu Cielo pe sens interzis. Nici pomeneală de atitudine sau semnale regulamentare. I-au luat actele şi cam asta a fost povestea .

Şi, ca să fim bine înţeleşi, facem precizarea că sprijinim necondiţionat respectarea şi impunerea respectării legii, cu atât mai mult a Codului Rutier.Pânda nu are însă nimic în comun cu prevenţia, aşa cum conduita celor trei nu a avut absolute nicio tangenţă cu rolul pe care îl au, cu prestanţa pe care ar trebui să o aibă ca oameni în uniformă.

Ne-ar fi făcut infinit mai multă plăcere să ne fi oferit ocazia să relatăm cum dau de pământ cu derbedeii din trafic, cu nesimţiţii care staţionează oricând şi oriunde au chef.

Sunt însă pe cât de aroganţi pe atât de laşi, preferând să spele putina decât  să “deranjeze” pe cine nu trebuie. Două ceasuri mai târziu am identificat acelaşi trio în căutare de noi victime, alegând însă cu mare grijă între autoturismele de lux şi acelea comune,tocmai bune de luat la puricat…

Actualitate, Dezvăluiri, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,