Breaking News

Breaking News

Zvonuri

Iul 15, 2013

Mare eveniment în lumea mondenă de pe meleagurile noastre. Un tânăr, cu rude în politică, a spus adio burlăciei, însă, fericitul eveniment a avut loc departe de ochii curioşi şi iscoditori ai cârcotaşilor. Mai precis în capitală, într-o locaţie cu ştaif. Probabil că invitaţii, persoane una şi una, au decartat pe măsură. Gurile rele susţin că socrii  au depus eforturi ca totul să iasă perfect, în condiţiile în care nici firma pe care o conduc nu o duce chiar bine, judecând după măsurile de austeritate care au fost luate… Cu această ocazie, îi urăm Casă de Piatră!

Cică o instituţie aflată în subordinea unui minister important,ar urma să fie scoasă la mezat. Deja un om influent ar fi pus ochii pe ea. Măcar de ar reuşi să o facă performantă şi să scoată din umbră şi localitatea cu pretenţii de staţiune balneoclimaterică…

Se pare că anumite negocieri se lasă cu cântec, cu strigături, pentru că una dintre părţi este foarte, foarte indignată şi crede că cineva vrea să-i fure „mămăliga” din traistă. Ba chiar îi reclamă acest lucru celui cu care poartă discuţiile… La rândul său, şi cel din urmă joacă tare şi duce acest război de câteva luni bune.

Zvonuri

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: