Breaking News

APEL CĂTRE JAVRE: Scrisoare deschisă adresată lui Adrian

Aug 15, 2013
Deși sunteți la putere de mai bine de 15 luni, nu încetezi să mă ataci grosolan, de fiecare dată când ai prilejul, Adrian. De 15 luni nu ai reușit să pornești niciun proiect nou în județul Dâmbovița. Te-ai mulțumit să tai panglici la proiectele lansate de mine. Ba, ai pierdut sau întârziat multe investiții vitale pentru dâmbovițeni: spitalul Județean și podul de la Ionești, DN71 Bâldana-Târgoviște și DN7 Bâldana-Titu – ca să le amintesc doar pe cele mai importante.
Mă acuzi că am ”furat bani publici prin firma de casă PROCOR”. Îți amintesc, Adrian, că eu m-am retras din PROCOR înainte ca tu să pleci din firmă! Ai uitat de banii pe care îi câștigai lună de lună de la Procor și Biandra, pe consultanță juridică? UN MILIARD ai câștigat de la cele două firme. Avocat fiind, faptul că arunci cu noroi în firme de la care ai supt, dovedește ce caracter mărunt ai.
Ai dat dovadă de josnicie lovind în familia mea. Nu mă miră că și acum ai ales un moment greu pentru familia mea, ca să arunci din nou cu mizerii. Abjecția pare să-ți fie a doua natură. Vrei să ne distrugi, pe mine și familia mea. Îți spun doar atât: ceea ce nu mă doboară, mă face mai puternic! Iar Dumnezeu este deasupra și le vede pe toate. Nu ți-e frică de faptul că, mai devreme sau mai târziu, vei plăti pentru toate mișeliile?

FLORIN POPESCU,

DEPUTAT

Actualitate, Flash, Local, Politică, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,