Breaking News

EXPLOZIV! Legăturile periculoase ale lui Neculaescu în Primăria TÂRGOVISTE! Vezi în curând pe cine va nenoroci personajul nostru combinator!!

Gura păcătosului adevăr grăieşte

Aug 07, 2013

Iulian Vladu, PDL: „Astăzi, nu se mai întâmplă nimic”

Deputatul PDL, Iulian Vladu, plânge de mila cetăţenilor, elogiind “marile realizări” ale perioadei portocalii, graţie cărora partidul său a pierdut alegerile cu brio.

El a susţinut astăzi, 7 august 2013, o conferinţă de presă, în cadrul căreia a făcut o radiografie a guvernării USL în judeţul Dâmboviţa, la mai bine de un an de când se află la putere, raportată la percepţia cetăţenilor. Parlamentarul dâmboviţean a făcut referire, cu prioritate, la „abuzurile şi şantajul” la care sunt supuşi primarii PDL, la drama dâmboviţenilor care nu-şi găsesc un loc de muncă, dar şi la problemele grave cu care se confruntă mediul de afaceri. Întrebat dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al PDL Dâmboviţa, Vladu a evitat să ofere un răspuns tranşant.„Deocamdată, mă ocup de alegerile pe colegiul 8 Găeşti. N-am luat în calcul nici că voi candida, nici că nu voi candida. Este timp, încă nu s-a stabilit data alegerilor şi am timp să mă gândesc până atunci”, replicat parlamentarul.

Actualitate, Local, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,