Breaking News

În timp ce autorităţile dau din umeri, oameni cu suflet îşi ajută semenii aflaţi la ananghie! Uite ce declară târgovişteanca Mariana Constantin, aflată în pragul disperării!

Aug 28, 2013

„Singurul care m-a ajutat imediat a fost domnul Andrei Plumb!”

Constantin Mariana este o târgovişteancă de 46 de ani, cu o poveste extrem de tristă.Cu 4 copii, un soţ cardiac, fără slujbă şi fără ajutor din partea autorităţilor, femeia a ajuns în pragul disperării. Familia Constantin este pe cale să fe executată silit din locuinţa unde stă de 25 de ani, iar autorităţile par oarbe şi surde la strigătul de ajutor. Neajunsurile şi problemele de sănătate au atins apogeul în momentul în care a fost anunţată că, dacă nu-şi achită, într-un timp record, datoriile la chirie, care se ridică la 60 de milioane de lei, va fi dată afară cu toţi cei 4 copii din apartamentul în care locuiesc. “Eu sunt operată, sunt bolnavă cu inima, soţul meu e cardiac,  avem patru copii. Copilul cel mic trebuie neaparat operat la coloană pentru că nu poate să respire, el nu a mers în picioare, decât abia la vârsta de şase anişori. Am umblat prin spitale, singură, cu patru copii, vă daţi seama.Eu şi cu soţul meu, aşa bolnav cum este, muncim de dimineaţa, până seara, cu ziua, dar vă daţi seama, sunt copiii care au fost şi trebuie întreţinuţi în şcoală, mai ales că acum încep iar şcoala. Nu mai am putere, nu mai pot să gândesc, cum pot să-mi facă aşa ceva, cum pot să mă dea afară din casă, cu patru copii, nu mai suport”, povesteşte femeia, cu lacrimi în ochi. Deşi a apelat la autorităţi, s-a ales doar cu promisiuni deşarte. Gândul că va fi dată afară din casă o îngrozeşte, iar autorităţile, în loc de ajutor, i-au dat un ultimatum. Primăria, Consiliul Judeţean, Prefectura par indiferente.  „Mi s-a promis că ma ajută, doar să plătesc eu cheltuielile de judecată. Le-am plătit şi tot vor să mă dea afară din casă. Vor să dea apartamentul la altcineva, apartamentul în care stau de 25 de ani. Vor să mă trimită la case sociale care sunt tot cu datorii, unde sunt ţigani, iar copiii mei nu sunt obişnuiţi cu mediul acesta, sunt civilizaţi, sunt la şcoală, sunt premianţi, dacă i-aş duce acolo, le-aş risca viaţa copiilor mei”.

 

„Andrei Plumb a fost singurul care m-a ajutat. Să-i dea Dumnezeu sănătate!”

 

Un ajutor nesperat a venit din partea lui Andrei Plumb, care a fost sensibilizat de cazul Constantin. „Am apelat la toată lumea, cel mai mult m-a ajutat domnul Andrei Plumb, să-i dea Dumnezeu multă sănătate lui şi familiei. Deşi nu m-a văzut, nu m-a cunoscut, totuşi m-a ajutat. Îi mulţumesc din toată inima mea pentru că a fost singurul care m-a ajutat şi s-a ţinut de cuvânt şi, pe această cale, îi mulţumesc mult de tot. Ajutorul lui a contat foarte mult şi îi mulţumesc încă o dată. Am plătit 15 milioane din 60, domnul viceprimar mi-a promis că restul păteşte primăria şi nu m-a ajutat, nu s-a ţinut de cuvânt, iar acum vor să mă dea afară din casă, mi-au dat termen câteva zile să plătesc 45 de milioane, eu de unde să am puterea asta, vă daţi seama.Cu domnul primar nu am putut să vorbesc, am vorbit cu domnul viceprimar  şi mi-a spus să stau liniştită că nu mă dă afară din casă. Domnul viceprimar Prisăcaru mi-a promis că mă ajută, după care mi-a spus că nu sunt fonduri. Domnul preşedinte al Consiliului Judeţean este în concediu, iar pe domnul prefect îl caut, dar nu am reuşit să îl găsesc, tot mi se spune că vine şi nu a venit. Aşa am rămas fără nicun sprijin. Rog pe această cale ca domnul viceprimar să mă ajute. Dacă autorităţile vin să mă dea afară din casă, jur că mă arunc în faţa maşinii, dacă nu îmi pot da o lună de zile termen să pot strânge banii. Cum se poate să-mi dea apartamentul, fără să mă anunţe, fără să ştiu de acest lucru, aşa au făcut mereu a dat lumea cu copii afară din casă. Noi suntem amărâţi, mâncăm de la cantină.  Dacă viaţa unui om depinde de o mie de euro, eu nu mai pot, am obosit!”

Femeia cere răgaz pentru a putea strânge restul sumei.

„Rog, pe această cale, pe domnul viceprimar să se gândească, dacă vine să mă dea afară din casă, în momentul acela eu m-am aruncat de la etaj, să-mi crească ei copiii, decât să-mi facă gestul acesta. Am rugat să-mi facă un angajament, stau de 25 de ani în acest apartament şi nu mă lasă o lună de zile să strâng banii? Rog pe cineva cu suflet să mă ajute!”.

Actualitate, Flash, Local, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: