Breaking News

Noua Republică îşi caută prozeliţi în Dâmboviţa

Aug 05, 2013

Liderul partidului Mihail Neamţu a fost, joi,  la Târgovişte unde şi-a făcut promovat partidul care se pregăteşte pentru alegerile de anul viitor. Conferinţa publică ţinută în sala hotelului Dâmboviţa, “Sclavie sau Libertate? România dupa Marele Jaf” s-a transformat într-o adevărată campanie pentru partidul pe care l-a înfiinţat şi într-un atac la adresa partidelor care s-au perindat la guvernare.

Neamţu i-a invitat pe cei prezenţi, circa 25 de persoane, să investească încredere în Noua Republică. Liderul a vorbit despre cuplul fatal din perioada posta-decembristă, despre lupii tineri din politică transformaţi în hiene şi, în termeni didactici, despre promovarea examenului de capacitate în faţa electoratului crescând media generală a clasei politice la…7.

O prezenţă pitorească a fost cea a lui Virgil Păun, care s-a prezentat drept fondatorul PNŢCD şi care i-a lansat lui Neamţu invitaţia la alianţă a tuturor forţelor de dreapta. Cât despre preşedintele filialei Dâmboviţa a partidului, Adrian Ardeleanu, acesta n-a avut nimic de spus în faţa audienţei. Se ştie doar că are 42 de ani şi este programator. Despre partid, l-a lăsat pe şeful său să vorbească la greu…

Actualitate, Dezvăluiri, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,