Breaking News

EXPLOZIV! Legăturile periculoase ale lui Neculaescu în Primăria TÂRGOVISTE! Vezi în curând pe cine va nenoroci personajul nostru combinator!!

Noua Republică îşi caută prozeliţi în Dâmboviţa

Aug 05, 2013

Liderul partidului Mihail Neamţu a fost, joi,  la Târgovişte unde şi-a făcut promovat partidul care se pregăteşte pentru alegerile de anul viitor. Conferinţa publică ţinută în sala hotelului Dâmboviţa, “Sclavie sau Libertate? România dupa Marele Jaf” s-a transformat într-o adevărată campanie pentru partidul pe care l-a înfiinţat şi într-un atac la adresa partidelor care s-au perindat la guvernare.

Neamţu i-a invitat pe cei prezenţi, circa 25 de persoane, să investească încredere în Noua Republică. Liderul a vorbit despre cuplul fatal din perioada posta-decembristă, despre lupii tineri din politică transformaţi în hiene şi, în termeni didactici, despre promovarea examenului de capacitate în faţa electoratului crescând media generală a clasei politice la…7.

O prezenţă pitorească a fost cea a lui Virgil Păun, care s-a prezentat drept fondatorul PNŢCD şi care i-a lansat lui Neamţu invitaţia la alianţă a tuturor forţelor de dreapta. Cât despre preşedintele filialei Dâmboviţa a partidului, Adrian Ardeleanu, acesta n-a avut nimic de spus în faţa audienţei. Se ştie doar că are 42 de ani şi este programator. Despre partid, l-a lăsat pe şeful său să vorbească la greu…

Actualitate, Dezvăluiri, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,