Breaking News

Petrecere şi voie bună la “Ziua localităţii Gorgota”

Aug 06, 2013

Sute de oameni, localnici ai comunei Răzvad şi nu numai,  au participat la festivitatea organizată  în cinstea zilei localităţii Gorgota din comuna Răzvad.  La această sărbatoare au luat parte oameni de toate vârstele care s-au bucurat de activităţi artistice, culturale, expoziţii şi concursuri.

Invitaţii de onoare ai evenimentului au fost senatorul Leo Badea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Ioan Marinescu, directorul general al Direcţiei Silvice Dâmboviţa, Costel Preda, directorul APDRP, Olaru Marin, Oana Vlăducă, Gilia Claudia, preşedintele organizaţiei PSD Răzvad,  Alexandru Oprea.

Leonardo Badea a ţinut să le transmită un mesaj cetăţenilor prezenţi la eveniment: ”În primul rând, vreau să mulţumesc tuturor pentru această invitaţie şi pentru modul în care a fost organizată această sărbătoare, e un lucru deosebit, care ne face să ne aducem aminte de tradiţiile dâmboviţene. Venim cu mare placere la Sărbătoarea localităţii Gorgota, vreau să spun că peisajul de aici ne îndeamnă să înţelegem că  avem o ţară aşa frumoasă şi este important să  facem astfel de activităţi. De asemenea, este important să desfăşurăm în continuare proiectele  localităţii. Suntem alături de dumneavoastră şi sperăm ca,  la finalul mandatului nostru, să avem şi obiective pe care să le prezentăm şi de care să ne bucurăm împreună. Vă doresc o petrecere frumoasă!”.

La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Ioan Marinescu, a adăugat: “Mulţumesc pentru invitaţia de a participa la această atmosferă inedită, vreau să vă transmit din partea domnului preşedinte Ţuţuianu, care este plecat într-o delegaţie externă pentru a contribui la dezvoltarea judeţului, sănătate şi putere de muncă pentru  a duce sute de ani mai departe această  sărbătoare, La mulţi ani!”

Întregul eveniment a fost organizat  exclusiv de Primăria Comunei Răzvad cu sprijinul lui Victor Mihalache.

“ Pentru noi este al doilea astfel de eveniment pe care îl organizăm. Este o sărbătoare  a satului Gorgota de când sunt gorgotenii stabiliţi aici. Schimbarea la faţă este şi hramul Mânăstirii Gorgota, este o sărbătoare a tuturor. Noi am căutat să facem un eveniment deosebit,  un eveniment plin cu oameni. Am început încă de ieri, un concurs de poezie, defăşurat la Mânăstirea Gorgota, astăzi, avem divese concursuri, concursul “Tăiatului de lemne ”, avem o expoziţie cu bunătăţi, făcute chiar aici, în Gorgota, avem concursuri organizate chiar de cei mici, de prichindei “, a declarat pentru Vocea Dâmboviţei, viceprimarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru.

Actualitate, Administrație, Local, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , , , , , , , ,