Breaking News

Războiul Popescu -Ţuţuianu continuă

Aug 14, 2013

Florin Popescu şi Adrian Ţuţuianu au ajuns iar protagoniştii unui nou act al piesei de teatru cu replici extrem de dure. Cei doi adversari politici şi-au aruncat, astăzi, cuvinte grele. Dacă liderul social-democrat Adrian Ţuţuianu l-a acuzat că mandatul acestuia a fost unul plin de nereguli şi de bani sifonaţi în buzunarul propriu prin firma “de casa” care a executat numeroase lucrări pe sume uriaşe, la rândul său, Florin Popescu, nu s-a mai abţinut.

“Jigodiile pesediste, pentru a susţine micul Fuhrer de la Dâmboviţa, într-o campanie de tip Goebbels lansează atacuri la adresa, familiei, prietenilor, colaboratorilor şi a mea personal. Le voi răspunde. Ajunge (…) A luat bani pe consultanţă de la aceeaşi firmă”, a spus Popescu. În replică, Ţuţuianu susţine că cel mai important lucru pe care l-a făcut, de la începutul mandatului său, a fost să scape judeţul de la faliment.

“Eu am dat asistenţă juridică PROCORULUI în anul 2000, când nici nu eram adversari politici că este munca mea şi e normal să fi fost plătit şi că acea activitate profesională nu mă obligă în niciun fel să suport fărădelegile şi jaful făcut pe bani publici de guvernarea PDL, prin firmele de partid cum este şi PROCOR(…)Asta arată cât caracter are şi limbajul de genul acesta este atât de suburban că nu pot comenta. Niciodată nu mi-am închipuit că nivelul unui om politic poate să fie atât de jos”.

Actualitate, Local, Politică, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,