Breaking News

Se caută coordonatori de comunităţi online

Aug 08, 2013

Potrivit informaţiilor oferite de către Centrul Europe Direct, European Service Network (ESN) este în căutare de coordonatori de comunităţi online cu experienţă în domeniul relaţiilor publice şi al utilizării reţelelor sociale, în mai multe oraşe din Europa, printre care şi Bucureşti.

Candidaţii îşi vor desfăşura activitatea, începând cu 26 august 2013, pentru o perioadă de cel puţin 6 luni, la sediul reprezentanţelor instituţiilor europene din ţara în care îşi depun candidatura, şi vor avea un program de lucru cu jumătate de normă (3 zile/săptămână).

Selecţia candidaţilor se va realiza ţinând cont de următoarele cerinţe: cel puțin un an de experiență în comunicarea prin intermediul platformelor de tipul rețelelor sociale (cu o confirmare scrisă din partea angajatorului), familiaritate cu cele mai importante instrumente și platforme de tipul rețelelor sociale, competențe digitale, abilități de editare și prezentare, cunoștințe în domeniul afacerilor europene, cunoașterea limbii engleze la nivel avansat.

Vor fi considerate drept un avantaj următoarele: o experiență personală vastă în utilizarea rețelelor sociale, diplomă de licență în Comunicare/Afaceri Europene.

Actualitate, Local, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare