Breaking News

Zvonuri

Aug 05, 2013

Vise de preamărire: Se zvoneşte că unii edili, sătui de starea de opoziţie, ar fi atraşi de mirajul unor alte formaţiuni fie mai vechi, fie mai noi. Unii visează să candideze la un alt nivel, alţii, doar să-şi rezolve nişte probleme delicate. Cochetarea cu mai multe deodată le aduce, inevitabil, şi o etichetă pe care le-o pune cineva cu greutate. Şi uite aşa se duce buhul cum că peisajul administrativ este plin de …“uşuratici”.

Să ia o piatră-n gură! Unii dintre aleşii unei localităţi montane n-au mai văzut peisajul de la peste 1500 de metri, deşi cade muntele pe ei. Prin urmare, au profitat de festivalul Padina Fest şi au pus-o de o extraordinară, unde nu ştim dacă au avut cvorum, dar şi-au completat cultura generală cu informaţii… geografice.

Omisiune: Un consilier judeţean al unui partid mic aflat la putere este exasperat că, deşi face eforturi să-şi facă simţită prezenţa pe la diverse evenimente publice, este omis când se fac prezentările. De remarcat este că acesta nu se lasă cu una, cu două şi insistă…

Zvonuri

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,