Breaking News

Apel umanitar de urgenţă

Sep 14, 2013

Urmare a catastrofelor prijeluite de inundaţiile de mari proporţii care au afectat zeci de familii, cu distrugeri impresionante, şi urmare a adresei Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România, nr. 965/13.09.2013, Instituţia Prefectului Dâmboviţa, împreună cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Crucea Roşie Dâmboviţa, a lansat o acţiune de ajutorare a sinistraţiilor din unele zone ale României în special din judeţul Galaţi, unde au fost înregistrate şi victime omeneşti.

În acest sens, a fost lansat un APEL UMANITAR DE URGENŢĂ către Arhiepiscopia Târgovişte, către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa şi către alte autorităţi judeţene şi locale în vederea sprijinirii cu ajutoare constând în alimente neperisabile, îmbrăcăminte nouă, lenjerii, apă minerală, materiale de construcţii, ciment, cărămidă, cherestea, materiale de uz casnic şi gătit, electronice şi electrice, materiale de curăţenie, etc.

Avem deja sprijinul concret al unor societăţi din cadrul Parcului Industrial Moreni, precum şi al Primăriei Lunguleţu şi Primăriei Cândeşti – menţionează Instituţia Prefectului.

Primul transport cu ajutoare va fi marţi, 17 septembrie 2013.

Actualitate, Administrație, Flash, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,