Breaking News

Cod galben

Sep 16, 2013

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare meteorologică – COD GALBEN pentru intervalul 17 septembrie (orele 15.00 ) – 18 septembrie 2013 (ora 03.00), fenomenele vizate fiind ploi însemnate cantitativ, descărcări electrice, intensificări ale vântului.

Atenţionarea COD GALBEN este valabilă şi pentru judeţul Dâmboviţa.

Se vor semnala averse, ce vor avea şi caracter torenţial, decărcări electrice şi vor fi şi condiţii de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi pe arii extinse 20-25 l/mp şi izolat 50 l/mp. Vântul se va intensifica temporar.

Comitetele locale pentru situaţii de urgenţă au obligaţia să monitorizeze cu atenţie evoluţia fenomenelor meteorologice, pentru a se putea interveni în timp util în cazul apariţiei unor evenimente deosebite. Având în vedere faptul că atenţionarea meteo vizează şi fenomene de intensificări ale vântului, primarii unităţilor administrativ teritoriale vor menţine un contact permanent cu operatorii de distribuţie a energiei electrice pentru ca echipele de intervenţie să acţioneze operativ în cazul producerii de avarii la reţelele electrice.

Actualitate, Administrație, Flash, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: