Breaking News

COMUNICAT DE PRESĂ

Sep 04, 2013

Sindicatul Metalurgistul Mechel Târgovisşe apreciază eforturile depuse de conducerea judeţului nostru, de doamnele ministru MARIANA CAMPEANU şi ROVANA PLUMB, care au condus la rezolvarea problemei stringente privind plata creanţelor salariale suportate din Fondul de garantare pentru salariaţii concediatţ de la S.C. C.O.S. TÂRGOVIŞTE S.A. şi S.C. MECHEL REPARAŢII TÂRGOVIŞTE S.R.L.

Odată cu plata acestor drepturi salariale, care sperăm să fie finalizată săptămâna aceasta sau cel târziu săptămâna viitoare, putem afirma că un pas important a fost parcurs în soluţionarea nemulţumirilor celor disponibilizaţi.

Din nefericire, salariaţii concediaţi vor trebui să aştepte finalizarea procesului prin care conducerea combinatului contestă decizia A.J.O.F.M. Dâmboviţa, şi anume aceea de a nu plăti salariile compensatorii solicitate.

Încă o dată, ţinem să mulţumim tuturor celor care au acordat sprijinul, atât de necesar în deblocarea fondurilor pentru plata acestor drepturi salariale, precum şi reprezentanţilor mass-media, care au prezentat situaţia îngrijorătoare a salariaţilor de la Mechel Târgovişte.

Preşedinte SMMT,

Gabriel Banu

Actualitate, Administrație, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,