Breaking News

Continuă periplul european al echipajului dâmboviţean

Sep 10, 2013

Periplul european al echipajului dâmbovițean a continuat ieri, 9 septembrie 2013, cu “cucerirea” vârfului Vaalserberg de numai 323,5 m – cea mai înaltă cotă din Olanda. Dealul pe care se află acest obiectiv reprezintă și punctul în care se întâneau vechile granițe ale Olandei, Belgiei și Germaniei.

“La revenirea în țară vom prezenta informații interesante despre istoricul acestor locuri. Astăzi, 10 septembrie 2013, vom merge în zona munților Ardeni pentru a continua expediția spre cea mai înaltă cotă a Belgiei, punctul Signal de Botrange – 594 m. În cursul serii vom pleca din zona Liege urmând a sosi în țară în data de joi, 12 septembrie 2013″, a declarat Nicolae Posta – Inițiator Top 27/Top 28

În această expediție, cei trei participanți au fost susţinuţi de Primăria Municipiului Târgovişte, Primăria oraşului Fieni, precum şi de câteva societăți comerciale. Steagul României a fost dus pe alte 3 cote din cadrul TOP 28 – topul cuceririi celei mai înalte cote din fiecare țară a Uniunii Europene.

Actualitate, Flash, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,